foto: Instagram
Vīrietis tik ļoti aizrāvies ar ķermeņa pārveidošanu, ka nogriezis ausis un tagad tās glabā burciņā
Sākotnēji Sandro aizrāvās ar tetovējumiem, tomēr drīz entuziasms pārauga atkarībā.
Trakā pasaule
2021. gada 4. janvāris, 14:42

Vīrietis tik ļoti aizrāvies ar ķermeņa pārveidošanu, ka nogriezis ausis un tagad tās glabā burciņā

Jauns.lv

Sandro no Vācijas pilsētas Finstervaldes sauc sevi par „Mr Skull Face” (Misters galvaskauss). Vācieša ārējais izskats pilnībā atbilst viņa segvārdam. Savās modifikācijās viņš ieguldījis ap 6000 eiro, un tās tapušas vairāk nekā 13 gadu garumā.

Sākotnēji Sandro aizrāvās ar tetovējumiem, tomēr drīz entuziasms pārauga atkarībā, un bez tetovējumiem viņa dzīvē parādījās arī citas ķermeņa modifikācijas. Savā mūžā vīrietis piedzīvojis ap 17 operācijām, bet tās visas veiktas, lai sasniegtu savu skaistuma ideālu. Viņš zem ādas uzstādījis silikona implantus. Pirms dažiem gadiem Sandro galvaskausā implantēja īpašus stiprinājumus, lai uz tiem varētu pieskrūvēt dzelkšņus.

foto: Instagram
39 gadus vecais vācietis par pirmo modifikāciju izlēma 2007.gadā, kad TV redzēja, ka kāds vīrietis sev piestiprina dzelkšņus.

39 gadus vecais vācietis par pirmo modifikāciju izlēma 2007.gadā, kad TV redzēja, ka kāds vīrietis sev piestiprina dzelkšņus. Kopš tā laikā „skaistumam” viņš uz delnu aizmugures un uz pieres ievietojis implantus. Dažas no operācijām bijušas arī sadzīvisko noderīgas – puisim plaukstas pamatnē tika implantēta maksājumu mikroshēmu. Tomēr savu visdīvaināko operāciju Sandro veica pavisam nesen. Pēc viņa lūguma ārsti viņam nogrieza ausis. Tagad pacients tās glabā mājās, ievietotas burciņā ar īpašu šķidrumu.

foto: Instagram
Sandro savas nogrieztās ausis glabā mājās, ievietotas burciņā ar īpašu šķidrumu.

Viņš nenožēlo, ka mainījis izskatu ar tik radikālām metodēm. Tomēr viņš ir pārliecināts, ka ķermeņa modifikācija ir nopietna lieta, vēsta ”The Sun”. Tāpēc Sandro iesaka ikvienam, kurš vēlas kaut ko sev implantēt vai gluži otrādi - nogriezt, pirms došanās pie ķirurga septiņreiz pārdomāt, jo maz ticams, ka pēc tam izdosies visu atgriez „kā bija”. Cilvēkiem nāksies saskarties ar daudz lielākām problēmām darba meklējumos.

foto: Instagram
Sandro nenožēlo, ka mainījis savu izskatu ar tik radikālām metodēm.

"Mans izskats ievērojami samazinājis iespēju iegūt darbu. Daudzi uzņēmumi joprojām ir ļoti konservatīvi un priekšroku dod plūšanai pa straumi. Tas ietekmē arī attiecības ar cietiem cilvēkiem, jo daudzus atbaidu. Tomēr dažiem, gluži pretēji, tas šķiet interesanti," skaidro Sandro.