Slavenības
2020. gada 4. decembris, 15:55

Mazs puika princi Hariju notur par Ziemassvētku eglīšu tirgotāju

Jauns.lv

Princis Harijs noturēts par Ziemassvētku eglīšu pārdevēju, kad viņš ar sievu Meganu Mārklu bija ieradies tirdzniecības vietā ASV, lai pats savai ģimenei izvēlētos svētkiem pušķojamo kociņu.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Saseksas hercogi bija devušies pirkt savu pirmo Ziemassvētku eglīti, ko uzstādīt šovasar par 14,6 miljoniem ASV dolāru nopirktajā savrupnamā Kalifornijā.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Pārdevējs pastāstījis, ka hercogu aģents sazinājies ar viņiem un vienojies - Harijs un Megana ieradīsies veikalā, kad tas ir tikpat kā tukšs no citiem pircējiem.

Tomēr viena ģimene vēl bija uzkavējusies tirgotavā un meklēja sev eglīti. Viņu zēns pieskrējis pie Harija, domājot, ka viņš ir šīs tirgotavas darbinieks.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18

Veikalnieks savā “Twitter” kontā pastāstījis par hercogu vizīti un amizanto misēkli. “Megana un Harijs šodien ienāca manā darba vietā un mēs viņiem pārdevām viņu [izvēlēto] Ziemassvētku eglīti.”

“Mūsu eglīšu tirdzniecības laukums bija tukšs, kad viņi ieradās – viņu aģents ierosināja labu laiku viņu vizītei, lai mums nebūtu jāslēdz tirgotava.”

“Tur bija viena ģimene un viņu sajūsminātais mazais dēls gar eglīšu rindām skrēja pie Harija, lai pajautātu, vai viņš šeit strādā. Puika nezināja, kas viņš ir.”

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon
14

“Viņi [Saseksi] atstāja patiešām ļoti jauku iespaidu. Megana bija ļoti laipna, un Harijs uzvedās kā ļoti vienkāršs puisis. Man prieks, ka viņiem patika mūsu eglītes. Mums ir labākās, ko varējām iegūt no Vašingtonas štata. Ļoti pateicīgi.”

Tiek lēsts, ka Harijs (36) un Megana (39) iepirkušies netālu no savām mājām Montesito rajonā pie Santabarbaras.

Hercogiene Ketrīna kopā ar bērniem izvēlas Ziemassvētku eglītes 2019. gadā

gallery icon
30

Darbinieks Džeimss Almagers, kurš bijis aculiecinieks tam, kā Harijs un Megana pērk Ziemassvētku eglīti, britu laikrakstam “The Sun” norādījis: “Atvainojos, bet nevaru komentēt detalizētāk par viņu vizīti mūsu eglīšu tirdzniecības vietā.”

Santabarbarā esošās tirgotavas “Big Wave Dave’s Christmas Trees & Pumpkin Patch” darbinieki apstiprinājuši, ka Almagera kungs pie viņiem patiešām strādā, bet izteikušies, ka viņš tobrīd nav bijis darba vietā.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28

Jautāts par Harija un Meganas vizīti, menedžeris lakoniski norādījis: “Mums nav komentāru.”

Tirgotava atrodas 15 minūšu brauciena attālumā no Saseksas hercogu mājām Montesito.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Eglīšu cenas te variē no 30 ASV dolāriem par mazu kociņu līdz 140 ASV dolāriem par lielu egli. Pārdošanā pieejamas dažādu šķirņu eglītes.

Runā, ka Harijs un Megana Ziemassvētkus sagaidīs savās mājās kopā ar 17 mēnešus veco dēlu Ārčiju.

Karaliene Elizabete II ar vīru Edinburgas hercogu princi Filipu šonedēļ paziņojusi, ka šosezon pirmo reizi 33 gadu laikā viņiem būšot “klusas” Ziemassvētku svinības. Parasti karaliene dodas uz savu Sandringemas īpašumu, kur vienkopus pulcējas visa viņas kuplā radu saime. Covid-19 ierobežojumu dēl šogad tas nav iespējams.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon
21