foto: SplashNews.com/ Vida Press
Princim Harijam pareģo drūmu nākotni pēc sarunām ar Elizabeti II
Princis Harijs.
Slavenības
2020. gada 6. decembris, 08:32

Princim Harijam pareģo drūmu nākotni pēc sarunām ar Elizabeti II

Jauns.lv

Eksperti prognozē, ka pēc nākamā gada martā gaidāmajām sarunām ar karalieni Elizabeti II prinča Harija attiecības ar karalisko ģimeni tikai vēl vairāk pasliktināsies. Par to ziņo izdevums “Daily Express”.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Vēsturniece Anna Vaitloka šaubās, ka pārrunas spēs mazināt plaisu attiecībās ar karalisko ģimeni, kas radās pēc Harija un Meganas atteikšanās no pienākumiem un pārcelšanās dzīvot uz ASV. Viņa vērsusi uzmanību uz to, ka Lielbritānijas Karalisko jūras kājnieku ģenerālkapteiņa amats, ko vēl nesen ieņēma princis Harijs, jau esot piedāvāts viņa vecākajam brālim Viljamam.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Pēc vēsturnieces domām, tas liecina, ka britu karaliskā ģimene vairs nerēķinās ar to, ka Harijs varētu atgriezties viņu saimē. Vaitloka uzskata, ka martā paredzētajās apspriedēs tiks runāts par to, vai Harijam un viņa sievai Meganai var ļaut – un cik lielā mērā – iesaistīties dažādu komerciālu un mediju projektu darbībā.

foto: David Hartley/Shutterstock/ Vida Press
Vēsturniece Anna Vaitloka.

Grāmatas “Battle of Brothers” autors, vēsturnieks un seriāla “The Crown” konsultants Roberts Leisijs uzskata, ka pēc šīm sarunām pāris varētu neatgriezeniski zaudēt savus goda titulus – Viņa un Viņas Karaliskās Augstība. Turklāt zem jautājuma zīmes esot arī Saseksas hercoga un hercogienes tituli. “Visticamāk, ja martā pārskatot noteikumus tiks secināts, ka Harijs un Megana vairs nevar palikt strādājoši karaliskās ģimenes pārstāvji, tad ļoti iespējams, ka viņi zaudēs vai būs spiesti atteikties no Viņa un Viņas Karaliskās Augstības tituliem,” uzskata Leisijs.

foto: Mike Lawn/Shutterstock/ Vida Press
Britu karaļnama eksperts, vēsturnieks un rakstnieks Roberts Leisijs.

Roberts Leisijs, kurš sarakstījis arī biogrāfisku grāmatu par karalieni Elizabeti II, tiek uzskatīts par ekspertu jautājumos, kas skar britu karalisko ģimeni. Viņš seriāla “The Crown” radošo komandu konsultējis tieši vēsturiskajos faktos par britu karaļnamā notikušo.

foto: Mike Lawn/Shutterstock/ Vida Press
Britu karaļnama eksperts Roberts Leisijs ar sievu Lēdiju Džeinu Reinu Leisiju.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35