Slavenības
2020. gada 5. decembris, 06:25

Džūlija Robertsa, Dreiks, Keita Vinsleta un citas slavenības, kas ienīst internetu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Tagad katrs ar viedtālruni rokās ir kļuvis par paparaci fotogrāfu, kino kritiķi un modes ekspertu.

Šāda nekontrolējama notikumu gaita internetā vēl vairāk apgrūtina slavenību darba pienākumu veikšanu un sava publiskā tēla veidošanu. Slavenības atzīstas naidā pret internetu un sociālajiem tīkliem.

Mila Kunisa, aktrise

Eštons Kačers un Mila Kunisa ar bērniem

gallery icon
9

“Tas, ko es daru un kas esmu, ir divas atšķirīgas lietas, un man vienmēr ir bijis būtiski to nodalīt. Nevēlos, lai cilvēki uzskata, ka viņi mani pazīst tik ļoti, ka var bez ielūguma ierasties manās mājās. Drošības apsvērumu dēļ būt sociālajos medijos nav tā vērts, es labāk balsoju par privātumu!”

Keita Vinsleta, aktrise

Holivudas zvaigzne Keita Vinsleta Bena de Lisi kleitā 2002. gada Oskara balvas sasniegšanas ceremonijā

gallery icon
5

“Tā kā viss, ko viņas dara, ir sevi prezentē, lai izpatiktu citiem, sociālajiem medijiem ir milzīga ietekme uz jaunu sieviešu pašvērtējumu. Un kas nāk ar to komplektā? Ēšanas traucējumi! Tas liek manām asinīm dusmās vārīties.”

Selēna Gomesa, mūziķe

Selēnas Gomesas "Versace" tērps "American Music Awards 2019" ceremonijā

gallery icon
11

“Uzskatu, ka sociālie mediji ir briesmīgi, mani biedē jauno puišu un meiteņu eksponēšanās. Vismaz reizi nedēļā no telefona izdzēšu "Instagram" aplikāciju, jo viss, kas tur notiek, ir fiksēšanās uz negācijām. Iedomājieties visu, par ko jūtaties nedroši, un tad uzrodas kāda, kas publiski apraksta katru mazāko sīkumu... Liekas, ka tiek sagrauta arī dvēsele.”

Dreiks, mūziķis

foto: CAMERA PRESS/LNC / Jhon Venegas / Vida Press
Dreiks.

“Mani patiešām biedē mūsu paaudze. Visvairāk tieši sociālos medijos, jo tie atgādina par vidusskolas skaistulēm, kuras ņirgājās par citiem un iegalvoja, kas ir stilīgi un kas nav. Atceros, ka "Twitter" kontā dienā, kad manai mammai bija operācija, kāds atrakstīja: “Yo, Dreik! Ceru, ka tava mamma nomirs.” Tā nevar runāt!”

Džūlija Robertsa, aktrise

Džūlija Robertsa ar vīru Deniju Moderu

gallery icon
14

“Sociālie mediji ir kā cukurvate: tā izskatās kārdinoša, un tu nespēj tai pretoties, bet kas paliek pāri? Lipīgi pirksti! Anonimitāte ir ideāla naidpilniem komentāriem, bet es iestājos par vecmodīgo dūru cīņu. Ja esi nikns un dusmīgs, izvicini dūres!”

Elizabete Olsena, aktrise

Elizabete Olsena un Robijs Arnets

gallery icon
18

“Man netīk lietot sociālos medijus, jo uzskatu, ka tas ir veids, kā cilvēki kontrolē savu tēlu. Vēlos, lai cilvēki redz manu darbu, bet "Instagram", "Twitter" sociālie tīkli dod cilvēkiem iespēju tev pieskarties, un es nevēlos, lai mani visu laiku aiztiek.”

Kristena Stjuarte, aktrise

Kristena Stjuarte un Dilana Meijere

gallery icon
12

“Kad ar kādu sarunājies pa tālruni, tā ir atšifrējama, saprotama informācijas apmaiņa, bet īsziņās un sociālajos medijos dialogs ir pašam ar sevi. Šāda komunikācija izraisa atkarību, un tiek patērēts milzumdaudz laika, lai citus pārliecinātu par savām ļoti virspusējām īpašībām. Internets mūs ir izmainījis.”

Emma Stouna, aktrise

Emma Stouna un Endrū Garfīlds

Aktieri Emma Stouna un Endrū Garfīlds bija kopā četrus gadus, bet 2016. gada vasarā izšķīrās. Baumo, ka viņi ne tikai ...

gallery icon
41

“Tā ir vēlme svešiniekiem patikt, būt pamanītiem un novērtētiem. Kad man jautā, kā ir būt slavenai, šķiet, ka visi to jau zina, jo paši kultivē savas dzīves un dienas labākās bildes internetā.”