Slavenības
2020. gada 28. novembris, 06:06

Draugs padalījies ar agrāk neredzētām princeses Diānas fotogrāfijām peldkostīmā

Jauns.lv

Internetā parādījušies līdz šim neredzētas princeses Diānas fotogrāfijas, ko publiskojis modes nama “Valentino” līdzdibinātājs Džankarlo Džiametti. Džankarlo un lēdija Dī savulaik bijuši lieli draugi un bieži pavadījuši laiku kopā. Ar fotogrāfijām no viena šāda kopīga izbrauciena ar jahtu padalījies Džankarlo.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Fotogrāfijā Diāna redzama ar mitriem matiem, ģērbusies bikini biksītēs ar košas krāsas akcentiem un violetā kreklblūzē, ko viņa sasējusi virs jostasvietas. Attēlam viņa pozē kopā ar dizaineru Valentīno Garavani un Preslavas princi Kirilu. Viņš ir Bulgārijas bijušā premjerministra Simeona Saksas-Koburgas-Gotas dēls.

foto: Instagram

Tiek uzskatīts, ka fotogrāfija uzņemta 1990. gada septembrī un tas noticis pie Itālijas krastiem. Tālumā var redzēt nelielo Stromboli salu Tirēnu jūrā, kas atrodas netālu no Sicīlijas. Tur arī atrodas viens no trim aktīvajiem vulkāniem Itālijā.

Arhīva otra fotogrāfija, ar ko padalījies itālietis, uzņemta saviesīgā pasākumā. Tajā Džankarlo un viņa partneris uzņēmējdarbībā Valentino sasveicinās ar princesi Diānu, tērpušies uzvalkos. Savukārt Diāna ģērbusies baltā žaketē ar kuplām piedurknēm un debess zilos zīmuļveida svārkos. Pie fotogrāfijas Džankarlo pierakstījis: “Lūk, divi brīži no draudzības ar princesi Diānu.”

Šī nav pirmā reize, kad Džametti dalās ar Velsas princeses fotogrāfijām no sava privātā arhīva. Vēl pirms tam viņš publiskojis attēlu, kas uzņemts uz jahtas, tiesa tajā princese bija iemūžināta prinča Kirila sievas Rosārijas kompānijā.

foto: Instagram