foto: Mārtiņš Ziders
Vai Raimonds Pauls pašizolācijā? Maestro: "Pie vella visu kovidu!"
"Nu nelaime tā ir! Jāpiesargās, bet kur tad tu tālu aizbēgsi?" saka Raimonds Pauls.
Slavenības
2020. gada 6. novembris, 04:47

Vai Raimonds Pauls pašizolācijā? Maestro: "Pie vella visu kovidu!"

Žurnāls "Kas Jauns"

“Daudzi no mūziķu vidus ir saslimuši. Ir pat slimnīcās. Nu nelaime tā ir! Jāpiesargās, bet kur tad tu tālu aizbēgsi?” par Covid-19 izplatību skatuves mākslinieku vidū saka Maestro Raimonds Pauls (84).

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pēc ziņām par Latvijas Radio kora 80. jubilejas tūres atklāšanas koncertu "Diena aust" Vidzemes koncertzālē Cēsīs, kur konstatēta vairāku personu inficēšanās ar Covid-19, mūziķu aprindās izskanēja runas, ka karantīnā nācies doties arī citiem ievērojamiem mūzikas ļaudīm. Zināms, ka ar Covid-19 saslimis komponists Arturs Maskats, kurš arī atklāj - diriģents Sigvards Kļava koronavīrusa dēļ nonācis slimnīcā.

Ar Latvijas Radio kori radošā kopdarbība saista arī komponistu Raimondu Paulu, taču viņš mundri ziņo, ka ar veselību viss kārtībā. “Neesmu pašizolācijā, tiešām nekā tamlīdzīga nav. Daudzi no mūziķu vidus ir saslimuši. Ir pat slimnīcās. Nu nelaime tā ir! Jāpiesargās, bet kur tad tu tālu aizbēgsi? Ko es? Masku nēsāju, bet tāpat uz skatuves eju, ar cilvēkiem satiekamies. Nekas labs jau nav – mums visi koncerti atceļas, bet par to pat negribu runāt, kur nu vēl žēloties. Es dzīvoju ar pārliecību – kam ir paredzēt mirt, tas nomirs; kam ir paredzēts saslimt, saslims. Tas jau tur, augšā, ir nolemts. Ir svarīgi noturēties, nekrītot panikā. Pie vella visu kovidu!” žurnālam "Kas Jauns" saka Raimonds Pauls.

Maestro Raimonda Paula dzīves ainiņas

Maestro Raimonda Paula Dzīves ainiņas.

gallery icon
128

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!