Džolijas un Pita meita grib mainīt dzimumu. Vecāki neiebilst?
Abi Šilo vecāki ar sapratni izturas pret meitas uzvedību un vēlmi ģērbties zēnu drēbēs, un nedomā ar varu izmainīt meitu pret viņas pašas gribu.
Slavenības
2015. gada 18. septembris, 19:17

Džolijas un Pita meita grib mainīt dzimumu. Vecāki neiebilst?

Jauns.lv

Holivudas aktieru pāris Andželina Džolija un Breds Pits vērsušies pie speciālista, lai konsultētos par meitas Šilo ilggadējo vēlmi būt par puiku. To interneta portālam „Radar Online” atklājuši vārdā nenosaukti ģimenes draugi.

„Radar Online” informē, ka gēnu eksperts nav varējis vecākiem dot viennozīmīgu atbildi par to, vai meitai Šilo ir nosliece uz dzimuma maiņu jeb viņa tikai ir „puiciska meitene”. Speciālists izteicis minējumu, ka pusaudzes vecumā meitene varētu mainīties un tomēr kļūt sievišķīgāka.

Gēnu eksperts noliedzis Breda Pita pieņēmumu, ka meita aug tik puiciska tāpēc, ka viņai līdzās ir trīs brāļi, kurus viņa cenšas atdarināt it visā, kā arī rotaļājoties izvēlas būt kopā ar viņiem, nevis savām māsām.

„Viņiem pateica, ka Šilo būtu tāda pati arī, ja augtu tikai kopā ar māsām. Vecāki nav pieļāvuši kļūdu bērna audzināšanā,” norādījis vārdā nenosauktais paziņa. Tajā pašā laikā speciālists ieteicis Džolijai un Pitam paplašināt meitas paziņu loku. Viņš uzskata, ka šī Holivudas pāra bērnu pasaule ir pārāk maza un šaura, jo viņi lielākoties uzturas tikai viens otra sabiedrībā, bez citiem draugiem ārpus mājām.

„Breds un Andželina devās pie speciālista tikai tāpēc, ka mīl Šilo un vēl viņai to labāko. Viņi vēlas, lai meita justos mīlēta un pasargāta,” apliecina ģimenes draugs. Viņš arī norādījis, ka abi vecāki ar sapratni izturoties pret meitas uzvedību un vēlmi ģērbties zēnu drēbēs. Džolija un Pits nedomā ar varu mainīt meitu pret viņas pašas gribu.

Šilo ir Andželinas Džolijas un Breda Pita pirmais kopīgais bioloģiskais bērns. Meita pasaulē nāca 2006. gadā, tikai gadu pēc pāra uzsāktās kopdzīves. Džolija un Pits, kas oficiāli apprecējās aizvadītajā gadā, ģimenē audzina sešus bērnus – trīs bioloģiskos un trīs adoptētos.

Jau no agras bērnības Šilo devusi priekšroku zēnu drēbēm. 2008. gadā, viesojoties Opras Vinfrijas sarunu šovā, Pits atklāja, ka meita ģimenē visiem lūgusi viņu saukt vārdā Džons. 2010. gadā meitene uzstāja, ka vēlas nēsāt tikai un vienīgi īsu matu griezumu, un vecāki tam neiebilda. „Šilo domā, ka viņa ir viena no brāļiem,” tolaik intervijā izteicās Džolija.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press