Slavenības
2020. gada 30. oktobris, 05:51

Hercogiene Kamilla savulaik palīdzējusi Ketrīnai noturēt princi Viljamu

Jauns.lv

Kembridžas hercogienei Ketrīnai (38) romantisko attiecību sākumposmā ar princi Viljamu nācās piedzīvot ne vienu vien rūgtuma pilnu brīdi, taču nākamās vīramātes labvēlību viņa izpelnījās gandrīz uzreiz. 73 gadus vecā Kornvolas hercogiene Kamilla palīdzējusi Ketrīnai sagatavoties nākamās karalienes lomai.

Hercogienes Ketrīna un Kamilla

gallery icon
9

Kad abi jaunieši tikko sāka satikties, prinča Čārlza dzīvesbiedre uzņēmusies šefību pār Ketrīnu, lai palīdzētu viņai izprast karaliskās dzīves nianses. Turklāt karalienes Elizabetes II vedekla devusi Ketrīnai vērtīgu padomu, kā noturēt princi Viljamu!

Princis Čārlzs un Kamilla

Princis Čārlzs un Kamilla.

gallery icon
30

“Kamilla ieteica veidu, kā Ketrīnai uzturēt kontaktus ar ļoti aizņemto princi – pielāgojot savu grafiku un faktiski visu savu dzīvi tā, lai tā būtu piemērota Viljamam,” biogrāfiskās grāmatas “Battle of Brothers” autora Roberta Leisija vārdus citē laikraksts “The Sun”.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Vārdā nenosauktais informators uzskata, ka prinča Čārlza sievas padoms bija praktiski neizpildāms, jo Kembridžas hercogs baudījis universitātes studenta dzīvi un tobrīd nekas to neierobežoja.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Taču Kamillas ieteikums tomēr izrādījies noderīgs, kad Viljams un Ketrīna pabeidza studijas. Princis uzsāka aktīvi pildīt savus karaliskos pienākumus, tajā skaitā devās savā pirmajā vizītē uz Jaunzēlandi. Pēc tam viņš iestājās Sandhērstas militārajā akadēmijā, bet Ketrīna viņu pacietīgi gaidīja mājās.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon
19

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon
10