foto: Rojs Maizītis
No iekārojamākā vecpuiša par iekārojamāko vectētiņu – Ģirts Ķesteris pajoko par savu jauno statusu
Slavenības
2020. gada 21. oktobris, 05:58

No iekārojamākā vecpuiša par iekārojamāko vectētiņu – Ģirts Ķesteris pajoko par savu jauno statusu

Jauns.lv

Šarmantais aktieris Ģirts Ķesteris allaž ticis uzskatīts par vienu no seksīgākajiem un pievilcīgākajiem pašmāju vīriešiem. Viesojoties kanāla "360TV" raidījumā “Pasaki to skaļi”, kas pie skatītājiem nonāks trešdienas vakarā, šo jautājumu aktierim nepakautrēsies uzdot raidījuma vadītājas Lauris Reiniks – viņš vēlēsies noskaidrot Ģirta domas, kāpēc aktieris tiek uzskatīts par tik iekārojumu un kāpēc tik daudzas dāmas viņu šim titulam nominējušas?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ģirts Ķesteris sev raksturīgajā manierē uz provokatīvo jautājumu atbildēs ar humoru: “Zini, kas man šobrīd ir jauns? Ir jauna pozīcija tajā topā. Es kādreiz varbūt biju iekārojamākais vecpuisis,  bet tagad esmu iekārojamākais vectētiņš."

Trešdienas vakarā pie Laura Reinika un Egijas Gailumas “Pasaki to skaļi” studijā satiksies divi skatītāju iemīļoti aktieri. Skaistu un sirsnīgu “paldies” savai izskatīgajai partnerei Ditai Lūriņai teiks viņas šarmantais kolēģis Ģirts Ķesteris. Par ko tieši būs šie paldies vārdi un kādi ir viņu kopīgie filmēšanu aizkulišu stāsti? Dita ļaus ielūkoties savā jaunākā skatuviskā veikuma monooperas “#DiToo” tapšanas aizkulisēs fon Stricka villā, bet Ģirts skatītājus aizvedīs turp, kur iekļūt var tikai retais.

Skaties un iedvesmojies - emocionālais šovs “Pasaki to skaļi” “savējo trešdienā”, 21. oktobrī plkst. 21:00, kanālā "360TV"!