Slavenības
2020. gada 11. oktobris, 05:41

Hercogiene Kamilla pēc kāzām ar Čārlzu bijusi šausmās par prinča Viljama agresivitāti

Jauns.lv

Kornvolas hercogienei Kamillai īsts pārbaudījums bija ne vien 2005. gada 9. aprīlī notikušās kāzas ar princi Čārlzu (lai tās notika gan bez īpaša vēriena), nopietnas raizes viņai sagādājis arī jaunā vīra vecākais dēls princis Viljams.

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press

“Zēnam ir diezgan impulsīvs raksturs,” ne reizi vien atzinusies Kamilla Pārkere Boulza, runājot par sava dzīvesbiedra vecāko dēlu. Pirmoreiz tuvāk iepazīstoties ar princi Viljamu, Kamilla pagalam apmulsusi.

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press

Atklājies, ka tīņa vecumā Viljams dusmās varējis nejauki izteikties par tēvu, bet Čārlzs bez ierunām paklausījis dēlam. Jaunais cilvēks ātri aizsvilies, un tad viņam ceļā varējis patrāpīties jebkas un jebkurš.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon
19

Pēc Viljama domām, Čārlzs nebija paraugtēvs, un to jaunais princis savulaik ne reizi vien uzsvēris pat publiski.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27

Pēdējo reiz tas notika pat samērā nesen – 2017. gadā. Princeses Diānas 20. nāves gadadienā Viljams vēlreiz demonstrēja savu raksturu, absolūti neatbalstot savu tēvu filmas “Diāna, mūsu māte” pirmizrādes pasākumā.

Princis Čārlzs un Kamilla kāzu dienā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla kāzu dienā 2005. gada 8. aprīlī.

gallery icon
3

Princis Viljams nav no tiem, kas izliksies labā tēla vārdā. Šķiet, ka viņš aizvien nav gatavs kļūt pielaidīgāks pret tēvu, pat zinot, ka mūždien aizņemtajam Čārlzam vienam pašam nācās audzināt dēlus. Taču 2019. gadu un 2020. gadu var dēvēt par “jūtu uzplaukuma periodu” tēva un dēla attiecībās. Pēdējo divu gadu laikā Čārlzs un Viljams ievērojami satuvinājušies.

Kornvolas hercogienes Kamillas 10 gadi karaļnamā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla 2015. gadā atzīmē kāzu 10. gadadienu. Pa šiem gadiem agrāk tik nīstā Kamilla ...

gallery icon
64

Tagad Vindzori labāk nekā agrāk saprot, cik svarīgi ir būt vienotiem, lai saglabātu monarhiju, kuras reputācija ir ievērojami kritusies pēc Harija un Meganas lēmuma aiziet no karaliskās ģimenes.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Princis Čārlzs apmeklē dēlu – princi Viljamu – dienestā

gallery icon
16

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon
10