Trakā pasaule
2020. gada 12. oktobris, 10:40

Anglim Karakam, kuram tetovēta ir pat galva, teica, ka viņš nevarēs strādāt ar bērniem, jo būs slikts piemērs. Viņš pierādīja pretējo

Jauns.lv

39 gadus vecajam Karakam Vilsonam no Šefīldas (Anglija) teica, ka viņš nevarēs strādāt ar bērniem, jo ķermeni no galvas līdz kājām sedz tetovējumi. Šāds paskats nebūtu labākais piemērs maziem bērniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

4 bērnu tēvs Karaks no Anglijas ar 17 slavenību portretu tetovējumiem

gallery icon
15

39 gadus vecā Karaka Vilsona ķermeni sedz visnotaļ iespaidīgi tetovējumi, no kuriem daudzas ir slavenību un sportistu ģīmetnes. Tetovējumi ir gandrīz uz visa vīrieša ķermeņa, arī galvas, krūtīm un sēžamvietas.

Interesanti, ka Karaks pats ir četru bērnu tēvs, taču, kad viņš gribēja strādāt jomā, kas saistīta ar bērniem, vīrietim sava izskata dēļ radās nopietnas problēmas. Daudzo tetovējumu dēļ cilvēki uzskatīja, ka viņš šādam darbam nav piemērots. Karaks gan iespītējās un pierādīja pretējo. Viņš dabūja darbu, kādu vēlas, un viņa paša bērni lepojas ar savu aptetovēto tētuku!

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press

Savu pirmo tetovējumu Karaks ieguva 18 gadu vecumā. Tā bija frāze no repera Ja Rule repertuāra “pain is love” (“sāpes ir mīlestība”), ko jaunietis izvēlējās uztetovēt sev uz krūtīm.

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press

Līdz pat 2014. gadam Karaks ar pārlieku tetovēšanos neaizrāvās. Uz to viņu iedvesmoja sporta autoritāte basketbola spēlētājs Alens Aiversons. Pirms sešiem gadiem aizsākās Karaka apsēstība ar tetovējumu mākslu. Kopš tā laika viņš “zem adatas” pavadījis vairāk nekā 150 stundu. Pirmajam tetovējumam jau sen pāri uztetovēta cita bilde, un tas vairs nav redzams.

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press

Karaks neaizraujas ar tetovējumu zemtekstiem un nemeklē tajos īpašu nozīmi. Viņš izvēlas tetovēt to, kas pašam patīk un šķiet tuvs. Uz Karaka ķermeņa uztetovēti 17 slavenību un sportistu portreti. Katras ģīmetnes tapšana aizņēmusi no deviņām līdz desmit stundām salonā. Uz viņa auguma var atrast tādu superzvaigžņu portretus kā Dreika, Biggie Smalls, Stīvija Vondera, Merilinas Monro un Eazy-E.

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press

Savādi, taču Karaks neuzskata, ka šo portretu tapšanas process būtu bijis sāpīgs. Taču Džonija Keša un Hedijas Lamarras ģīmetnes, kas rotā viņa sēžamvietu un krūtis – gan esot bijuši ļoti sāpīgas.

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press

Kad Karaks iziet sabiedrībā, uz viņu daudzi atskatās, pie tā vīrietis jau sen ir pieradis. Pateicoties savam neparastajam izskatam, viņš ir saņēmis arī modeļa darba piedāvājumus no zīmoliem, kas novērtējuši viņa izskata unikalitāti. Taču tetovējumus nav novērtējuši ikdienišķa darba devēji un viņš neskaitāmas reizes izjutis diskrimināciju darba intervijās tieši sava bagātīgā tetovējumu klāsta dēļ. Kad vīrietis bija pieteicies skolotāja palīga amatam, viņam tiešā tekstā pateiks, ka nevarēs strādāt ar bērniem sava izskata dēļ, jo šādi tetovējumi nebūtu labs piemērs maziem bērniem. Taču tagad Karaks var par to pasmieties, jo viņš strādā ar bērniem sociālās aprūpes jomā.

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press

Karakam pašam ir četri bērni – Soraja (17), Amīra (9), Marisa (5) un Dakota (1). Bērniem patīkot tēva tetovējumi un viņi ar lepnumu stāstot draugiem, ka tētim esot bildītes uz dibena!

foto: Mediadrumworld/@kvrvc / Vida Press
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas