foto: Publicitātes
VIDEO: "Ērkšķu šova" jaunajā sezonā pirmā drāma - birst asaras, jo jāšķiras no alkohola
TV
2020. gada 24. septembris, 14:14

VIDEO: "Ērkšķu šova" jaunajā sezonā pirmā drāma - birst asaras, jo jāšķiras no alkohola

Jauns.lv

Šovakar klāt brīdis, ko gaidījuši tik daudzi – televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” pie skatītājiem nonāks sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” jaunā, nu jau ceturtā sezona.

Arī šoreiz 10 dāmas ar skaudriem dzīvesstāstiem, ekspertu pavadītas, dosies pārmaiņu ceļā pretim jaunai dzīvei. Lai arī cerējušas dzīvot lepnā savrupmājā, sievietes par mājām mēneša garumā sauks kemperus un, izdzīvojot vērtīgām atziņām bagātus notikumus, apceļos Latvijas pilsētas. Šajā sezonā netrūks arī skaļu skandālu – dāmas ne tikai strādās pie personības pilnveidošanas, bet arī strīdēsies uz nebēdu un ne reizi vien no šķietama sīkuma uzburs īstu drāmu.

Pirmās asaras jau līs, projektam vēl īsti nesākoties, – ierodoties uz tikšanos ar kolēģēm, vairākas dalībnieces iepriekšējā naktī pamatīgi uzdzīvojušas un būs ne tajā labākajā omā. Īpaši grūti klāsies Ingai, kas dzīvē smagi cietusi no vardarbības un vēlas atbrīvoties no alkohola atkarības – viņa uz satikšanos ieradīsies vērā ņemamā skurbulī, šokējot pārējās dāmas. Vēl vairāk  - vēlme pēc alkohola būs tik stipra, ka brīdī, kad būs jāšķiras no grādīgās dziras, sieviete izplūdīs gaužās asarās, jo saskaņā ar projekta noteikumiem - atkarību raisošo vielu lietošana tā laikā ir “tabu".

Pārējās “Ērkšķu” dalībnieces gan steigs jauniepazīto kolēģi mierināt, sakot, ka “tāpat jau būs jāmet nost” un uz projektu taču nākusi, lai izmainītu savu dzīvi. Kā dāmas sadzīvos ar projekta noteikumiem? Vai viņām pietiks spēka un apņēmības atteikties no sava ierastā dzīves veida? Skaties skandalozo  un šokējošo sociālo raidījumu “Caur ērkšķiem uz...” ceturtdienu vakaros “STV Pirmā!” un jebkurā sev ērtā laikā lietotnē “Shortcut”.