foto: Rotello/Shutterstock/ Vida Press
Meraija Kerija, Kristina Agilera un citas zvaigznes, kas atsakās sēdēt pie auto stūres
Eds Šīrans labāk jūtas pasažiera krēslā.
Slavenības
2020. gada 20. septembris, 05:58

Meraija Kerija, Kristina Agilera un citas zvaigznes, kas atsakās sēdēt pie auto stūres

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Luksusa auto ir slavenību statusa simbols. Un kam gan ir nepieciešama autovadītāja apliecība, ja var atļauties maksāt šoferim?

Foto stūris

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Cardi B.

Tā kā mūziķei Cardi B nav autovadītājas tiesību, Džeimsa Kordena šovā "Carpool Karaoke" (karaoke dziedāšana pie auto stūres) viņa sēdēja pasažiera krēslā un drosmīgi raidījuma laikā centās šo eksāmenu nokārtot. Neizdevās. Būtiskākais, ka reperes garāža ir pilna ar dārgiem auto, lielākoties, lai tajos pozētu sociālo mediju vajadzībām.

Saudzējot sevi un citus

foto: Henry Lamb/Shutterstock/ Vida Press
Kristina Agilera.

Lai gan vairāku "Grammy" balvu ieguvējai mūziķei Kristīnai Agilerai ir autovadīšanas apliecība, viņa izvēlas pati auto nevadīt. “Paparaci fotogrāfu un viņu notriekšanas stāstu dēļ man ir bail braukt pa Losandželosu,” mūziķes nostāju apstiprina pašas rūgtā pieredze, kad 2009. gada decembrī viņa kā pasažiere cieta autoavārijā.

Kolekcionāre

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

gallery icon
19

Mūziķe, kurai garāža ir pilna ar dārgiem, lielākoties bijušā vīra Nika Kenona dāvinātiem automobiļiem, ir Meraija Kerija. Viņa uzskata sevi par nemākulīgu šoferi un priekšroku dod tam, ka šajos auto viņu vizina citi. Un, tā kā arī viņa ir cietusi autoavārijā (2009), ir radies attaisnojums sēdēšanai pasažiera krēslā: “Tieši tāpēc es nevadu auto. Tikko iekļuvām nelielā negadījumā... Bet mums viss ir kārtībā, neviens no mums nebija pie stūres.”

Tikai "Porsche"

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon
34

Dženifera Lopesa ir vēl viena mūziķe, kuru neredzēsiet pie auto stūres. Tiesa, ja vien tas nebūs 140 000 dolāru vērtais "Porsche", ko viņai 50 gadu jubilejā uzdāvināja mīļotais Alekss Rodrigezs (neraugoties uz to, ka mūziķe/aktrise nav vadījusi auto jau 25 gadus).

Ābols no ābeles

Keita Bekinseila skūpstās ar jauno draugu Metu Raifu

Britu aktrise Keita Bekinseila (43) manīta Rietumholivudā skūpstāmies ar topošo aktieri Metu Raifu (21). Viņas jaunā mīlestība ir tikai trīs ...

gallery icon
6

Aktrise Keita Bekinseila esot mēģinājusi, bet tā arī nav spējusi nokārtot auto vadīšanas tiesības. Tas ir izdevies viņas meitai. Publicējot "Instagram" video, kur auto vada tolaik 16 gadīgā Lilija, māmiņa pasmējās: “Līdz šim automobilī man nav bijusi nesaturēšana. Man vajag sekundi, lai atjēgtos.”

Nevajag un negribu

foto: Shutterstock/ Vida Press
Rikijs Džervaiss.

Kad pēc skandāla prestižā britu auto raidījuma "Top Gear" vadība meklēja Džeremija Klārksona aizvietotāju, tika uzrunāts arī komiķis Rikijs Džervaiss. “Es nebraucu, man nav efektīga auto, un es ļoti reti velku džinsa bikses ar žaketi un ādas kurpēm. Es neiederētos,” pasmējās atraktīvais komiķis un norādīja, ka arī raidījuma dēļ viņš nepārdomās un tiesības pat necentīsies nokārtot.

Publiskās mācības

foto: Rotello/Shutterstock/ Vida Press
Eds Šīrans labāk jūtas pasažiera krēslā.

Līdzīgi kā Rikijam Džervaisam, arī mūziķim Edam Šīranam nav tiesību, bet atšķirībā no komiķa tas viņu neatturēja piedalīties "Top Gear" raidījumā (2016). “Es domāju, ka pirmā mana braukšanas reize būs smieklīga,” argumentēja mūziķis, un vadītājs atsmēja, ka “šī būs pasaulē pirmā braukšanas mācībstunda televīzijā”. Tikmēr, līdzīgi kā kolēģi, Šīrans auto pērk kā dāvanas draugiem un savai komandai.