Andželika saderinājusies, Inese cīnās ar veselības likstām - kā šobrīd klājas "Caur ērkšķiem uz..." bijušajām dalībniecēm?
“Jūtu, ka "Caur ērkšķiem uz..." manā dzīvē ienesis tikai labas lietas un burvīgus cilvēkus. Ikreiz, kad sazinos vai satieku kādu no šova meitenēm, jūtos laimīga, ka es tur biju un ka varam viena otru atbalstīt un izkratīt sirdi, ja tajā kas sakrājies,” par dzīvi pēc projekta saka Kristīne., kas pēc šova izmēģina modles darbu.
Slavenības
2020. gada 19. septembris, 06:05

Andželika saderinājusies, Inese cīnās ar veselības likstām - kā šobrīd klājas "Caur ērkšķiem uz..." bijušajām dalībniecēm?

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Jau pavisam drīz – 24. septembrī – pie telekanāla "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks šokējoši atklātā sociālā raidījuma "Caur ērkšķiem uz..." ceturtā sezona, kurā desmit drosminieces dosies pretim pārmaiņām un būs gatavas teikt skaļu “jā” jaunai dzīvei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bet kā šobrīd klājas tām sievietēm, kuras projekta iepriekšējās sezonās, ekspertu iedvesmotas, cīnījās ar atkarībām, mācījās apvaldīt negatīvās emocijas, stiprināt pašapziņu un par kurām turēja īkšķus tik daudzi ērkšķu fani? Žurnāls "Kas Jauns" lūkojis noskaidrot, kā dzīve izvērtusies iepriekšējos gados iepazītajām ērkšķu šova dalībniecēm.

Nepalaid garām rudens gaidītāko notikumu – "Caur ērkšķiem uz..." ceturtā sezona jau no 21. septembra lūkojama "Shortcut", kur pieejamas arī visas iepriekšējās raidījumu sezonas, bet no 24. septembra ik ceturtdienu dāmu ceļam pretim pārmaiņām seko televīzijā sievietēm "STV Pirmā!".

Nākamā lapa: Alīna gatavojas atsākt mācības