Savdabīgs pakalpojums Japānā: piedāvā izdzīvot savas mīlas lelles bēres

Japāņu māksliniece ļauj saviem klientiem izdzīvot viņu tumšākās fantāzijas savā neparasto fotogrāfiju studijā. Leija Arata, kurai ir pāri trīsdesmit, rīko ...

gallery icon
37
2020. gada 9. septembris, 15:11

Izdzīvot tumšākās fantāzijas: Japānā piedāvā apbedīšanas pakalpojumus mīlas lellēm un ne tikai...

Jauns.lv

Japāņu māksliniece ļauj saviem klientiem izdzīvot viņu tumšākās fantāzijas savā neparasto fotogrāfiju studijā. Leija Arata, kurai ir pāri trīsdesmit, rīko bēres seksa lellēm, mudina cilvēkus pārģērbties par slepkavības upuriem un pārvērš cilvēkus mīlas lellēs.

Fotogrāfe, kura gada sākumā Japānā atvēra savu fantāziju studiju, par bērēm prasa līdz pat 700 eiro, vēsta "Daily Mail". Viņa stāsta, ka studijas "Mīlas leļļu bēres" klienti meklē vietu, kur tiks mīlēti un pieņemti.

"Viņi visi ir brīnišķīgi cilvēki, bet ar ļoti zemu pašapziņu. Viņu vēlme izmainīties vai būt pieņemtiem un mīlētiem ir tik spēcīga un šī ir vienīgā vieta daudziem no viņiem. Es vēlos viņus atbalstīt," sacīja fotostudijas izveidotāja.

Starp pakalpojumiem ir izsmalcinātas bēres seksa lellēm, kuras vada transpersonu pornofilmu aktrise. Ceremonijā tiek izmantoti zārki ar dažādiem rotājumiem.

"Es sāku šo biznesu, jo jutu, ka tas cilvēkiem ir vajadzīgs. Daudzi leļļu īpašnieki nevēlas, lai tās tiktu sagraizītas vai izmestas atkritumos. Daudzi tās mīl gluži kā ģimenes locekļus." 

Tāpat daudz leļļu īpašnieki baidoties, ka tiks kaunināti par to, ka izmetuši savu īpašumu atkritumos, kur to redzēs garāmgājēji.

Reizēm šāda rīcība pat novedusi pie tā, ka uz īpašumu tiek izsaukta policija, jo garāmgājējiem licies, ka atkritumos atrodas miris cilvēks.

Tēmas