Slavenības
2020. gada 4. septembris, 14:14

“Mani sita un žņaudza”: Parisa Hiltone atzīstas, ka viņu nežēlīgi pazemoja pieci viņas bijušie puiši

Jauns.lv

39 gadus vecajai “Hilton” impērijas mantiniecei Parisai Hiltonei privātajā dzīvē nav veicies. Pēc modeles, dīdžejmeitenes, dziedātājas, uzņēmējas un sabiedrības dāmas vārdiem, viņai dzīvē regulāri gadījies sastapt vīriešus, kas bijuši cietsirdīgi, un no kuriem viņa nav spējusi aiziet. Pieci no Parisas Hiltones bijušajiem mīļotajiem pakļāvuši viņu pazemojumiem. Reizēm arī nonākts līdz fiziskai vardarbībai.

Parisas Hiltones bijušie mīļotie

gallery icon
24

“Mani ir bijušas vairākas toksiskas attiecības. Mani ir situši un žņauguši. Es samierinājos ar to, ar ko nevajadzēja samierināties," tā Hiltone.

Parisa Hiltone un Kriss Zilka

Parisa Hiltone un Kriss Zilka.

gallery icon
15

"Pieci no maniem romāniem bija ar puišiem, kas par mani ņirgājās. Sākumā viņi visi bija labi cilvēki, bet ar laiku atklāja savu patieso dabu,” stāsta Parisa Hiltone.

Parisa Hiltone ar jauno mīlestību, multimiljonāru Tomasu Grosu

gallery icon
15

Riks Salomons bija viens no Parisas sliktākajiem puišiem. Tieši viņš internetā bez draudzenes ziņas izplatīja skandalozo seksa video “One Night In Paris”. Parisa uzskata, ja nebūtu traumatiskā pieredze internātskolā, viņa nekad mūžā nebūtu saistījusi savu dzīvi ar šādiem cilvēkiem.

Pamela Andersone atpūšas kūrortā ar otro reizi apprecēto vīru Riku Salomonu

"Pludmales patruļas" zvaigzne Pamela Andersone atpūšas Sentropēzas kūrortā Francijā ar vīru Riku Salomonu. Pāris otrreiz apprecējās šā gada janvārī.

gallery icon
44

“Mācības “Provo Canyon” internātskolā atstāja nopietnu ietekmi uz manām turpmākajām attiecībām ar vīriešiem. Kad mācījos internātā, es biju tā pieradusi, ka mani pazemo, ka domāju, ka tāda cietsirdība – tas ir normāli attiecībās,” Hiltones teikto citē slavenību žurnāls “People”.

Parisa Hiltone ar draugu Riveru Viperu Jūrmalā

gallery icon
28

Šobrīd Parisai izveidojušās harmoniskas attiecības ar uzņēmēju Kārteru Reimu (39). Parisa jūtas viņam līdzās drošībā un pasargāta. Hiltone šīs attiecības dēvē par ļoti sirsnīgām un patiesām.

Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon
51