Slavenības
2020. gada 29. augusts, 06:34

Jaunākajā fotogrāfijā rokas nodod “mūžam jaunās” Madonnas patieso vecumu

Jauns.lv

62 gadus vecā popmūzikas karaliene Madonna atrādījusi saviem "Instagram” sekotājiem jaunu fotogrāfiju, bet pielūdzēji tajā ievērojuši ne tikai nevīstoši jaunu seju, bet arī novecojušas rokas, kas nodevīgi norāda uz dīvas patiesajiem gadiem.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu Parīzē 2020. gada 9. martā

gallery icon
6

Madonna, kas augusta vidū atzīmēja savu 62. dzimšanas dienu, regulāri saviem sociālo tīklus sekotājiem atrāda drosmīgas bildītes.

Taču ne viss fotogrāfijās redzamais patīk viņas soctīklu sekotājiem. Piemēram, vēl pavisam nesen faniem neiepatikās Madonnas fotogrāfija, kurā viņa iepozēja bildei bez krūštura un ar kruķi. Fani atzīmējuši, lai cik dziedātāja labi izskatītos saviem gadiem, viņa tomēr esot jau esot par vecu šāda stila bildītēm.

Šoreiz faniem neiepatikās kārtējā fotogrāfija, kurā popdīva pozē caurspīdīgā cepurē un ar divās bizītēs sapītiem matiem. Taču pie vainas ir roka, uz kuras redzamas ārkārtīgi izspiedušās vēnas un sačokurojusies āda, kas liecina par to, ka cilvēks vairs nav jauns.

„Kas noticis ar jūsu roku? Izskatās briesmīgi,” „Vai nebija laika fotošopam vecajai rokai?”, „Šādas rokas vajag slēpt”, „Karaliene, kā vienmēr! Taču, kas jums ar roku?” – šādi un līdzīgi komentāri rindām vien kārtojas zem Madonnas fotogrāfijas.

Madonnas samocītās rokas

gallery icon
12

Atgādināsim, ka jau agrāk popzvaigzne bieži savos koncertos un apmeklējot dažādus pasākumus, pie tērpa izvēlējusies pieskaņot baikeru stila cimdiņus, kas piesedz dzīslotās un sporta zālē samocītās rokas.

Madonna slēpj rokas cimdiņos

gallery icon
19

Tolaik runāja, ka viņa cenšas rokas slēpt, jo, nežēlojot sevi sporta zālē, ir pagalam sabeigusi rokas. Protams, arī gadi dara savu. Turklāt rokas ir tā vieta, ko neviens plastikas ķirurgs aizvien nespēj mainīt un vērst par labu ne par kādu naudas summu. Ja seju var padarīt par 10, 20 un 30 gadiem jaunāku, tad roku āda nodevīgi nodod patieso vecumu. Labi gēni un kopšana palīdz, taču laiks tāpat atstās savas pēdas.

Madonna izstādes atklāšanā vārtās pa grīdu

gallery icon
9