Slavenības
2020. gada 20. augusts, 16:30

Britnijai Spīrsai neizdodas arī pēc 12 gadiem atbrīvoties no tēva aizbildnības

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (38) cenšas atbrīvoties no tēva aizbildnības, ko tiesa viņai piespriedusi jau 12 ilgu gadu garumā, taču arī šoreiz tā lēmusi par labu Džeimijam Spīrsa kungam. Viņš aizvien ir galvenais noteicējs pār meitas finansēm, karjeru un daudziem privātas dabas jautājumiem.

foto: Instagram, Vida Press
Britnija ar tēti 2015. gadā.

Džeimiju Spīrsu par meitas aizbildni tiesa iecēla 2008. gadā pēc tam, kad popzvaigzne Britnija Spīrsa 2007. gadā pārcieta smagu nervu sabrukumu, kā rezultātā izira viņas laulība ar dejotāju Kevinu Federlainu un viņa uz laiku zaudēja aizbildnību pār abiem dēliem – Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu.

Britnija ar dēliem

gallery icon
32

Lai gan ir pagājis tik ilgs laiks, tiesa aizvien atsakās atbrīvot Spīrsa kungu no meitas aizbildņa pienākumiem. Nesenā sēde beigusies ne tā, kā cerējusi Britnija. Tēvs aizvien paliek noteicējs pār meitas naudu, karjeru un daudziem privātas dabas jautājumiem. Popzvaigzne tiesai lūgusi pārskatīt lietu un atcelt tēvu no šo pienākumu pildīšanas, taču pieņemts lēmums šobrīd nekādas korekcijas neieviest.

Britnijas lūgusi tiesu, lai tēvu uz laiku aizstātu viņas aprūpes menedžere Džodija Montgomerija.

Slēgtajā sēdē Losandželosā nolemts pagarināt pašreizējo kārtību līdz 2021. gada februārim, - tā teikts tiesas dokumentos, ko internetā pārpublicējuši dziedātājas fani.

Kad Džeimiju Spīrsu pašu pērn piemeklēja nopietnas veselības problēmas, Džodija Montgomerija uz laiku pārņēma viņa pienākumus, taču viņai netika dota „zaļā gaisma”, lai turpinātu šo darbu ilgtermiņā.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon
17

Britnijas advokāts pirms privātās sēdes iesniedzis dokumentus, kuros teikts, ka viņa kliente „kategoriski iebilst”, ka tēvs atgrieztos pie viņas dzīves pilnīgas pārvaldīšanas un kontroles.

Dokumentos nebija norādīts, kāpēc Britnija ir tik kategoriska savā iebildē.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Dziedātāja nav publiski uzstājusies kopš 2018. gada oktobra, kad atsauca dalību Lasvegasas šovā un īslaicīgi devās ārstēt garīgo veselību uz rehabilitācijas klīniku.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Tolaik pie veselības iestādes pulcējās vairāki desmiti Britnijas fanu, kas bija pārliecināti, ka popzvaigzne klīnikā tiek turēta pret pašas gribu. Protestētāji turēja tādus plakātus kā „Atbrīvojiet Britniju”, „Brīvību Britnijai”, „Aizbildnībai ir jāpieliek punkts!”

Britnija publiski šīs kampaņas norisi nekomentēja, savukārt Džeimijs Spīrss to centās pārvērst par joku.

Britnijas Spīrsas uzstāšanās festivālā Lasvegasā

gallery icon
13