Slavenības
2020. gada 10. augusts, 21:25

Hercogiene Ketrīna neatbalstīja Meganu svarīgākajos brīžos, apgalvo jaunākās biogrāfijas autori

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna ne vienmēr piedāvāja pietiekamu atbalstu Meganai Mārklai, kad viņa sāka apgūt karaliskās dzīves pamatprincipus, apgalvo jaunās biogrāfijas autors.

Biogrāfijas "Meklējot brīvību", kas stāsta par nu jau bijušā karaliskā dzīvi britu karaļnamā, autors Omīds Skobi uzskata, ka lai arī starp abām sievietēm nebija lielu domstarpību, viņas vienkārši neatrada kopīgu valodu.

"Šīm divām sievietēm ir maz kopīga. Tā kā viņa bija jaunpienācēja un zināja, ka Ketrīna arī kādreiz tāda bija, man šķiet, bija reizes, kad viņa zināja, ka Meganai bija sajūta, ka viņai vajadzēja saņemt vairāk atbalsta no Ketrīnas, bet svarīgajos brīžos to nesaņēma." 

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24

Grāmatas autors norāda, ka starp abām sievietēm bija daži "neveikli" brīži. Grāmatā tiek apgalvots, ka Megana cerēja, ka Ketrīna palīdzēs, taču nejutās slikti, kad tas nenotika.

Hercogiene Ketrīna viesojas Šefīldā

gallery icon
20

"Megana saprata, ka viņas nav labākās draudzenes. Abu attiecībās daudz nekas nebija mainījies kopš saiešanas kopā ar Hariju. Bet viņas arī nekaroja viena ar otru. Bija daži neveikli brīži, piemēram, abas devās iepirkties uz tiem pašiem veikaliem, taču prom devās katra savā automašīnā." 

Runājot par Meganas un Harija laiku karaliskajā ģimenē, biogrāfijas autors saka: "Vēsturē viņi ieies kā pāris, kurus, iespējams, pievīlusi monarhijas institūcija." 

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Meganas un prinča Harija pārstāvju paziņojumā teikts, ka pārim nav nekāda sakara ar nupat iznākušo grāmatu. Tikmēr izdevuma autori apgalvo, ka grāmata tapusi balstoties uz 100 intervijām ar Hariju un Meganu.