Slavenības
2020. gada 7. augusts, 16:21

Benu Afleku lūdz nenākt uz jaunās Džeimsa Bonda filmas pirmizrādi

Jauns.lv

Jaunās Džeimsa Bonda filmas "No Time To Die" veidotāji lūguši Holivudas zvaigzni Benu Afleku nenākt uz pirmizrādi. Kāpēc? Jo Aflekam ir attiecības ar vienu no filmas zvaigznēm - kubiešu talantu Anu de Armasu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ja nu Afleks izdomātu kopā ar de Armasu ierasties uz kādu no filmas pirmizrādēm, tad pārītim būtu pievērsts tik daudz uzmanības, ka tas aizēnotu visu pasākumu. Tā nu "No Time To Die" veidotāji esot mīļi ieteikuši Benam labāk nenākt.

Uz kurieni un kad nenākt, gan nemaz nav skaidrs. Galu galā pandēmijas dēļ bondiādes 25. filmas pirmizrādes datums tika pārcelts un nav zināms. Pagaidām gan paziņots, ka kinoteātros "No Time To Die" sāks rādīt 12. novembrī Lielbritānijā un 20. novembrī ASV. Bet par pirmizrāžu, kurās uz sarkanā paklāja gozējas filmas zvaigznes, datumiem gan nekādu paziņojumu vēl nav bijis. Latvijā filma, kurā aģenta 007 - Džeimsa Bonda - lomā pēdējo reizi redzams Denjels Kreigs, kinoteātros būšot lūkojama no 13. novembra.

47 gadus vecā Bena Afleka vārds beidzamajā laikā tabloīdos locīts gana - vispirms viņš izšķīrās ar aktrisi Dženiferu Gārneri, tad tika aprakstīta viņa atkarība no alkohola un došanās ārstēties, tagad paparaci kāri tver katru zvaigznes iziešanu sabiedrībā ar 32 gadus veco Anu de Armasu.

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Bens un Ana.

Dženifera Gārnere ved Benu Afleku ārstēties no alkoholisma. 2018. gads

Aktrise Dženifera Gārnere ved savu bijušo - Benu Afleku - ārstēties no alkoholisma.

gallery icon
12