Slavenības
2020. gada 17. jūlijs, 06:28

Megana Mārkla kandidēs uz ASV prezidenta amatu, uzskata karaļnama apskatniece

Jauns.lv

Pēc karaļnama komentētājas Beverlijas Tērneres teiktā, Saseksas hercogiene Megana Mārkla, domājams, plāno kandidēt uz ASV prezidenta amatu, jo tīkojot nonākt Baltajā namā.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Britu karaļnama komentētāja Beverlija Tērnere ir pārliecināta, ka reiz Megana Mārkla kandidēs uz ASV prezidenta amatu. Par to „neesot šaubu”, norādījusi eksperte.

Sarunā ar „Channel5” žurnālistu Džeremiju Vinu viņa izteikusies, ka Saseksas hercogienes skats nešaubīgi esot vērsts Baltā nama virzienā.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Beverlija Tērnere.

Tērnere gan norāda, ka neņemtos prognozēt, cik tuvā vai tālā nākotnē Megana varētu kandidēt uz amatu, ko šobrīd ieņem Donalds Tramps.

„Viņa kandidēs uz prezidenta amatu, par to man nav šaubu. Es nešaubos, es domāju, ka viss šobrīd notiekošais ir daļa no šī plāna. Tas gan varētu nenotikt tik drīz, taču kaut kad noteikti notiks,” savās pārdomās dalījusies Beverlija Tērnere.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

„Šī ir pirmā reize, kad dzirdu kādu to apgalvojam,” par karaļnama komentētājas atklāsmi izteicies TV žurnālists.

„Es uzticos ļoti labai autoritātei, ka Megana vēlētos kandidēt uz prezidenta amatu,” atbildē norādījusi Tērnere, sīkāk gan nepaskaidrojot.

Hercogiene Megana un princis Harijs vizītē Dienvidāfrikā

gallery icon
79

„Pie varas var nākt vēl daudz sliktāki prezidenti. Es vēlētos redzēt jauktu rasu sievieti Baltajā namā, patiešām gribētu.”

Karaļnama komentētāja šo atklāsmi paudusi īsi pēc tam, kad Megana teikusi uzrunu „Girl Up Leadership” samitā. Šī ir pirmā uzruna, kuru viņa teikusi pēc aiziešanas no britu karaļnama oficiālo pienākumu pildīšanas. Tajā viņa aicinājusi meitenes un jaunas sievietes neklusēt, vienmēr paust savu viedokli un nebaidīties nostāties pret tiem, kam ir vara.

„Par likumdevējiem un izpildītājiem, kurus es minēju iepriekš,” savā runā izteikusies Megana. „Vairāk vai mazāk, bet daudzi no viņiem neklausās, kamēr nav spiesti to darīt. Šis „status quo” ir viegli attaisnojams un grūti laužams, taču tas savelkas visciešāk pirms blīkšķa.”

Bejonsa un hercogiene Megana satiekas filmas "The Lion King" pirmizrādē

Filmas "The Lion King" pirmizrādē Londonā 2019. gada 14. jūlijā tiekas popzvaigzne Bejonsa un Saseksas hercogiene Megana.

gallery icon
9

„Sievietes vēsturiski bieži ir dzirdējušas – „tā to nedara vai arī: tā ir laba doma, bet mēs darīsim citādi”. Bet kādos brīžos mēs kā sievietes dzirdām šādus vārdus? Mēs to dzirdam brīžos, kad apstrīdam normas.”

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Vairāki šos Meganas izteikumus sasaistījuši ar viņas un vīra prinča Harija dramatisko lēmumu pamest karaļnama pienākumus šā gada sākumā.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17