foto: No "Instagram" un "Scanpix".
Krievu jokdaris Gariks Harlamovs pēc šķiršanās no sievas ieķēries izskatīgajā aktrisē Janā Koškinā
Jana un Gariks - vai jauns pāris?
Slavenības
2020. gada 16. jūlijs, 13:33

Krievu jokdaris Gariks Harlamovs pēc šķiršanās no sievas ieķēries izskatīgajā aktrisē Janā Koškinā

Jauns.lv

Krievu humorists Gariks Harlamovs pēc šķiršanās no sievas Kristinas Asmusas jau atradis jaunu iecerēto - viņš satuvinājies ar aktrisi Janu Koškinu.

Kā vēsta kaimiņzemes tabloīdi, Harlamovs ilgu laiku vecpuiša godā pavadīt negrasās. Un jau esot ieķēries aktrisē ar kuplām formām - 30 gadus vecajā Koškinā, kas pērn izdevuma "Maxim" versijā tika atzīta par piekto seksīgāko sievieti Krievijā.

Koškina atpazīstamību guvusi no TV šova "Reiz Krievijā" ("Однажды в России") un lomas kritiķu slavētajā un skatītāju iemīļotajā seriālā "Mājas arests" ("Домашний арест"), piedalās arī daudzos citus aktuālos projektos un seriālos.

Kā jau ziņots, jūnijā par šķiršanos paziņojis viens no Krievijā zināmākajiem slavenību pāriem - humorists Gariks Harlamovs un aktrise Kristina Asmusa.  

Gariks, īstajā vārdā Igors Harlamovs (39), ir viens no populārā humoršova "Comedy Club" spožākajām zvaigznēm, aktieris, dziedātājs, TV raidījumu vadītājs. Bet Asmusa (32) ir atzīta kino un teātra aktrise, atpazīstamību guvusi ar lomu seriālā "Interni". Ne viens vien uzskata, ka laulība sašķobījusies pēc Asmusas dalības filmā "Teksts", kurā aktrise piedalījās itin pikantās ainās. To gan abi noliedza.

Par šķiršanos pāris paziņojis sociālajos tīklos. "Astoņi gadi laulībā. Novedu vīrišķi. Piedodiet, nenoturējos. Labi, jokus pie malas. Diemžēl tagad arī mēs esam trendā. Mēs šķiramies. Bet es uzreiz vēlos izskaidrot situāciju. Ne filma "Teksts", ne pašizolācija, ne kāds trešais pie tā nav vainīgs. Tikai mēs paši," raksta Asmusa, piebilstot, ka lēmums nav pieņemts spontāni. "Tas tika apdomāts diezgan ilgi un noformulēts gandrīz pirms gada."

Par precētu pāri viņi kļuva 2013. gadā, laulībā pasaulē nākusi meita Anastasija, kam šogad janvārī tika svinēta sešu gadu dzimšanas diena. Asmusai šī ir pirmā laulība, bet Harlamovs savulaik bijis precējies ar kāda Maskavas naktskluba menedžeri Jūliju Ļeščenko.