Slavenības
2020. gada 13. jūlijs, 12:34

Princi Hariju un Meganu Mārklu atkal kritizē par necieņu pret karalieni

Jauns.lv

Neseno izteikumu dēļ princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla krituši nežēlastībā. Daudzi uzskata, ka ar šiem vārdiem Saseksas hercogi rupji aizskāruši karalieni Elizabeti II, kurai Nāciju Sadraudzības vadīšana ir mūža garumā pildīts darbs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Saseksas hercogs un hercogiene kustības “Black Lives Matter” (“Tumšādaino dzīvības ir svarīgas”) iespaidā izteikušies, ka Nāciju Sadraudzībai (kuras galva ir Harija vecmāmiņa karaliene Elizabete II) īpaši svarīgi būtu “atzīt pagātnes kļūdas”.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Karaļnama komentētājs un rakstnieks Roberts Džobsons izteicies, ka šie komentāri ir “necienīgi”, kā arī kritizējis pāri, norādot, ka Megana “neizprot Nāciju Sadraudzību”.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

“Es uzskatu, ka kritizēt karalienes mūža darbu ir klaja necieņa,” žurnālistam un radio šova vadītājam Denam Vūtononam norādījis Džobsons.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

“Es nezinu, kura iniciatīva tā ir, taču man ir ideja… Manuprāt, Megana Mārkla neizprot Nāciju Sadraudzību,” norādījis rakstnieks.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

“Harijs, atklāti sakot, tikai izvēlas fragmentus, kurus viņš vēlas. Ir ļoti viegli kaut ko kritizēt, atrodoties tālu prom miljonāru savrupmājā; kaut ko, kas gadu gaitā ir nesis ļoti daudz laba.”

Izteikumos, ko Vutons raksturojis kā “nekaunīgu un briesmīgu uzbrukumu” Nāciju Sadraudzībai, Harijs un Megana sacīja, ka vēl ir jāpaveic ļoti daudz darba, lai novērstu vēsturisko netaisnību un rasu aizspriedumus, piebilstot, ka reizēm to izdarīt varētu būt “neērti”.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Džobsons uzskata, ka daudz kas ir mainījies, kopš karaliene Elizabete II kļuva par Nāciju Sadraudzības galvu. Rakstnieks uzskata, ka, tieši pateicoties Viņas Majestātei, ir pieredzēti “milzīgi uzlabojumi un attīstība”.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

“Es uzskatu, ka viņiem vajadzētu ļoti rūpīgi pārdomāt, pirms kaut ko kritizēt un lūgt britu nāciju vēlreiz atvainoties par mūsu izturēšanos Nāciju Sadraudzībā,” viņš norādījis.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Savā radio šovā Vutons uzklausīja vēl vairākus citus saniknotus rojālistus, kas aicināja Saseksas hercogiem atņemt viņu titulus, kurus tie saglabājuši par spīti aiziešanai no karaļnama un tā oficiālajiem pienākumiem.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Kāds no zvanītājiem izteicies, ka Harijs šobrīd “izposta visu, kas agrāk ļāva viņam gūt panākumus”, ka viņa attiecības ar savu ģimeni ir pilnībā sabojātas.

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5

Korespondents Vutons tam piekritis, izsakot minējumu, ka Harijam turpmāk, visticamāk, būs ļoti maz sarunu ar ģimeni. Viņš Harija un brāļa prinča Viljama attiecības nodēvējis par “traģēdiju”.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās