Bērnijs Eklstons ar sievu Fabianu Flosi

gallery icon
26
Slavenības
2020. gada 2. jūlijs, 14:33

Bijušais F1 boss Bērnijs Eklstons 89 gadu vecumā kļuvis par četru bērnu tēvu

Jauns.lv

Bijušais “Formula 1” boss miljardieris Bērnijs Eklstons kļuvis par četru bērnu tēvu. 89 gadus vecajam britu uzņēmējam un viņa sievai brazīlietei Fabianai Flosi (44) šis ir pirmais kopīgais bērns.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Bērnijs Eklstons ar sievu Fabianu Flosi.

Bijušais Formula 1 boss un viņa sieva Fabiana pasaulē sagaidījuši dēliņu, kuram devuši vārdu Eiss. Pāris publiski par gaidāmo ģimenes pieaugumu paziņoja aprīlī.

Eklstons, kurš šā gada oktobrī svinēs savu 90. dzimšanas dienu, par jaunākās atvases nākšanu pasaulē pastāstījis intervijā šveiciešu vācu raidorganizācijai “Blick”. “Mums ir dēls Eiss. Esmu tik lepns,” izteicies jaunais tēvs.

foto: BabiradPicture/Shutterstock/ Vida Press
Bērnijs Eklstons ar sievu Fabianu Flosi šā gada janvārī.

Runājot par dzemdībām, Fabiana apliecinājusi, ka viss noritējis ļoti viegli un ātri. “Tās bija tik vieglas. Dzemdības bija beigušās jau pēc 25 minūtēm. Es pateicos Dievam,” pastāstījusi Eklstonas kundze.

Bērnijam ir trīs pieauguši bērni no iepriekšējām attiecībām. Viņam un pirmajai sievai Aivijai ir meita Debora, kura viņu jau iecēlusi vecvectētiņa godā. Sabiedrībā pazīstamākās ir uzņēmēja jaunākās meitas sabiedrības dāmas Tamāra (35) un Petra (31). Viņas nākušas pasaulē miljardiera otrajā laulībā ar sievu Slaviku Radiku.

Tamāras Eklstonas meita Sofija

Sabiedrības dāmas un modeles, miljardieres Tamāras Eksltonas meitai Sofijai ir trīs gadi. Tamāra dievina meitu un māmiņas lomu.

gallery icon
11

2008. gadā Slavika Eklstona iesniedza laulības šķiršanas prasību, un 2012. gadā Bērnijs paziņoja, ka ir apprecējis mārketinga direktori Flosas jaunkundzi.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Bērnijs Eklstons ar sievu Fabianu Flosi 2012. gadā, kad svinēja savas kāzas.

Jaunie vecāki iepazinušies, pateicoties Pasaules motosporta padomei, kuras rīkotās sanāksmes abi regulāri apmeklējuši. Runājot par sievas grūtniecību, Bērnijs izdevumam “Daily Mail” agrāk izteicies: “Te nav nekā neparasta, ne tā? Es jau kādu laiku vairs nestrādāju, tā, ka man ir daudz laika, lai vingrinātos!”

Tamāra Eklstona

Tamāra Eklstona.

gallery icon
10

“Viņa ir saviļņota [par to, ka kļūs māte]. Mēs nesaprotam, par ko tagad sacelta tāda jezga.”

“Esmu ļoti laimīgs. Un laimīgs par sievu, kura jau vairākus gadus ļoti gaidīja šo brīdi. Esmu ļoti gandarīts, ka viņai būs kāds pēc tam, kad manis vairs nebūs.”

“Šis ir ļoti priecīgs notikums. Es te nesaskatu nekādu drāmu. Man ir mazbērni, un ar nepacietību es gaidu vēl vienu savu bērnu.”

Tamāra Eklstona ar ģimeni gaida Ziemassvētkus

Tamāra Eklstona ar ģimeni gaida Ziemassvētkus.

gallery icon
25

Karantīnas pirmos mēnešus topošie vecāki pavadīja savās lauku mājās netālu no Sanpaulu Brazīlijā. Bet nu jau kādu brīdi kā ir pārcēlušies uz šobrīd drošāku vietu – Eklstonam piederošo īpašumu Šveicē.