"Turaidas kvartāla" piecu gadu jubilejas svinības

"Turaidas kvartāla" piecu gadu jubilejas svinības Jūrmalā 2020. gada maijā.

gallery icon
140
Slavenības
2020. gada 2. jūnijs, 14:00

FOTO: Jūlija Krūmiņa ģimene rada ģimeniskuma simbolu un nosvin "Turaidas kvartāla" piekto jubileju

Jauns.lv

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš kā goda viesis nedēļas nogalē apmeklēja paša celtā apartamentu kompleksa "Turaidas kvartāls" piecu gadu jubileju, kur īpašu pasākumu bērniem bija sarīkojušas uzņēmēja meitas Maija Krieviņa, Sindija Frīdenberga un mazdēla sieva Ulla Krūmiņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Paldies Jūlijam par uzticēšanos. Tagad mēs, viņa bērni, turpinām tēva iesākto,” teic Jūlija meita Sindija, kas kopā ar māsu Maiju un brāli Mārtiņu, pielāgojoties pašreizējai situācijai tūrisma nozarē, izstrādā jaunu koncepciju gan boutique stila aparthotel „Villa Alvīne”, gan apartamentu kompleksam „Turaidas kvartāls” Dzintaros, gan arī greznajai Vernisāžas rezidencei „Senču sils” Baltezerā, kas arī drīzumā tiks piedāvāta īres tirgū.

Bērnu pasākumi katru sestdienu

Viesus „Turaidas kvartāla” vasaras atnākšanas ballītē bērniem sagaidīja dakteris Aikāsāp, kas pie ieejas visiem mērīja temperatūru, kā arī lellīte Alvīne – Krūmiņu dzimtas jaunizveidotais simbols, kas apvieno visus ģimenes nekustamo īpašumu projektus. Kā zināms, Alvīne ir Jūlija Krūmiņa mātes vārds, un viņai par godu šo pašu vārdu meitām devusi gan uzņēmēja vecākā meita Maija, gan mazdēls Edgars.

Lai ievērotu Veselības ministrijas noteikumus par atļauto cilvēku pulcēšanās daudzumu, pasākums norisinājās četrās daļās pa divām stundām. Bērniem prieku radīja „Mārtiņa Burbuļi”, Dante Pecolli ar savu iluzionistu šovu, bija seju apgleznošana, hennas zīmējumi eksperimenti, papīru lidmašīnu veidošana, rokassprādzīšu darbnīca un trušu aploks. „Picas Lulū” saimnieks Elmārs Tannis bija ieradies ar savu mobilo picēriju – gan ar picu krāsni, gan grilu, gan dzērienu bufeti.

foto: Rojs Maizītis
Par svinību mielastu gādāja šefpavārs, „Picas Lulū” īpašnieks Elmārs Tannis.

„Kad mākslas un izklaides nozarei ir grūti laiki, mēs šajā pasākumā izveidojam tādu platformu, kurā viņi var sapulcēties un beidzot iznākt publikas priekšā. Katru sestdienu turpmāk organizēsim meistarklases „Turaidas kvartālā” dzīvojošo ģimeņu bērniem. Tāpēc tos, kas atsaucās, uzaicinājām uz atklāšanas pasākumu nodemonstrēt iedzīvotājiem savas prasmes,” stāsta Maija Krieviņa.

„Tirgus mainās, līdz ar to arī mēs kā uzņēmēji mainām pieeju un izskatām variantus, kā kļūt pieejamākiem cilvēkiem vietējā mērogā. Šis ir laiks, kad jāstrādā vairāk uz piedāvājumu, nevar vairs rēķināties tikai ar pieprasījumu. Varbūt šovasar nevajag Spānijas kūrortu un riskus, labāk atbalstām savējos un paliekam tepat, mājās. Arī cenas jau esam pielāgojuši vietējam patērētājam. Jūnijā, piemēram, „Turaidas kvartālā” piedāvājam apmesties par 690 eiro uz nedēļu ģimenei, papildus bonusā piegādājam brīvdienās brokastis, kā arī piedāvājam bezmaksas baseina „Baltic Beach Hotel” viesnīcā apmeklējumu. Bet tiem, kas izvēlēsies kompleksā palikt visu jūniju, būs iespēja apmeklēt baseinu "Baltic Beach Hotel” katru dienu. Viss pārējais dzīvošanai ir nodrošināts. Bet nu to visu var redzēt gan mūsu lapā "Facebook", gan mājaslapā jurmalahome.com," teic Krūmiņa vecākā meita Maija.

foto: Rojs Maizītis
„Turaidas kvartāls”, viens no Jūrmalas skaistākajiem apartamentu kompleksiem, allaž bijis ārvalstu viesu pieprasīts. Nu saimnieki, pielāgojoties situācijai, pārorientējas uz Baltijas tirgu.

"Apartamentu kompleksā ģimenēm “Turaidas kvartāls” ir nodrošināts viss drošai ģimenes atpūtai – zaļa un sakopta teritorija ar daudzlīmeņu drošības sistēmu, kas bērniem ļauj brīvi atrasties teritorijā. Ērti iekārtotais bērnu laukumiņš ļauj kopā ar mazajiem visu dienu pavadīt laiku ārā svaigā gaisā, savukārt Dzintara Mežaparks, pludmale un saldējuma stendiņš ir tikai pāris minūšu attālumā.” teic Maija Krieviņa, kura „Villu Alvīne” un „Turaidas kvartālu” vada jau kopš projektu pirmsākumiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Rojs Maizītis
Jūlijs Krūmiņš ar bērniem Sindiju Frīdenbergu, Mārtiņu Krūmiņu un Maiju Krieviņu.

Dod jaunu elpu pasakainajai "Senču sila" rezidencei

„Nākamais plāns, pie kā jau aktīvi strādājam, ir Baltezera īpašuma "Senču sils" atdzimšana. Mājas ir izremontētas, gatavojam piedāvājumu kā īres rezidencei. Līdz ar to sanāk, ka piedāvājumā ir trīs atšķirīgi koncepti. „Villa Alvīne” ir butika četru zvaigžņu viesnīca intīmai, mierīgai atpūtai, kurā pavadīt laiku divatā vai ar bērniem kaut uz vienu, divām vai trim naktīm, „Turaidas kvartāls” savukārt ir ilgtermiņa īre – sākot no vienas, divām nedēļām, kur var dzīvot īrētos apartamentos, līdzīgi kā Spānijas kūrortpilsētās. Bet „Senču sils” ir ģimenes mājas ar visiem bonusiem – privāto pludmali, tenisa kortiem, bērnu laukumiem, baseinu un džakuzi,” par Krūmiņu ģimenes izmitināšanas piedāvājumu klāstu stāsta Jūlija bērni.