foto: BACKGRID/ Vida Press
Karaliene Elizabete II pandēmijas laikā pati veido sev frizūru
Karaliene Elizabete II.
Slavenības
2020. gada 26. maijs, 06:47

Karaliene Elizabete II pandēmijas laikā pati veido sev frizūru

Jauns.lv

Kāda no britu karaļnamam pietuvinātām personām laikrakstam “The Sun” pastāstījusi, ka vispārējās karantīnas laikā karaliene Elizabete II matus ieveidojot sev pati. Šis zinātājs pajokojis - cerot, ka šis laiks nepamudinās Viņas Majestāti arī vēlāk iztikt bez sava personīgā friziera.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press

Kopš ārkārtas stāvokļa ieviešanas Lielbritānijā karaliene pāris reižu ar televīzijas starpniecību vērsusies pie tautas. Aprīlī veiktajā ierakstā karaliene runāja tieši par koronavīrusa pandēmiju, savukārt šī mēneša sākumā viņa uzrunāja tautu, godinot 75. gadadienu kopš Otrā pasaules kara beigām.

foto: Niviere David/Abaca/Sipa USA/Sip/ Vida Press

Karalienes frizūra abu uzrunu laikā bija tikpat nevainojama kā vienmēr, un tagad karaļnamam pietuvinātā persona atklājusi, ka Viņas Majestāte matus sev ieveidojusi pati.

foto: Xinhua/Sipa USA/ Vida Press

Vārdā nenosauktais informators laikrakstam “The Sun” apliecinājis: “Vasaras brīvdienu laikā Balmorālā karaliene jau gadiem ilgi pati sev veido frizūru. Viņa pie tā ir pieradusi.”

Karalienes Elizabetes II tik dažādie lakatiņi

gallery icon
40

“Viņa mazgā, žāvē un ieveido matus pati – un viņai tas ļoti labi padodas! Viņai ir bijusi ļoti ilga prakse, un viņa perfekti zina, kas jādara.”

Pandēmijas laiku karaliene pavada Vindzoras pilī kopā ar vīru Filipu, kuram nākamajā mēnesī būs 99. dzimšanas diena, un 22 personāla darbiniekiem.

Karalienes Elizabetes II iecienītais lietussarga modelis tagad arī Modes nedēļā

Anglijas karaliene Elizabete II jau pāris gadu desmitus iecienījusi zīmola „Fultons” caurspīdīgo lietussarga modelim ar nosaukumu „Birdcage”. Atbilstoši karalienes tērpam, ...

gallery icon
36

“Personīgā ģērbēja Andžela Kellija viņai palīdz, taču karaliene visu dara pati. Viņai ir raksturīgi saglabāt mieru un darīt labāko iespējamo,” norādījis zinātājs.

Viņas Majestāte jau 23 gadus algo sev vienu un to pašu frizieri – Ianu Kārmaiklu, kurš parasti karalieni apciemo reizi nedēļā, lai pārliecinātos, ka viņas mati ir nevainojami sakopti, taču valstī noteiktās karantīnas dēļ Kārmaikls šobrīd nedrīkst apmeklēt karalieni.

Karalienes Elizabetes II safīra piespraude ar briljantiem

Karalienes Elizabetes II safīra piespraude ar briljantiem.

gallery icon
9

Par laimi, Elizabetei II ir pietiekoši liela pieredze attiecībā uz savu matu cirtu sakopšanu – ko nevar teikt par daudziem citiem cilvēkiem karantīnas laikā, kas nolēmuši paši saviem spēkiem tikt pie jaunas frizūras, bet rezultāts sanācis ļoti tāls no cerētā.

Cilvēki pašizolācijas laikā paši griež sev matus. Lūk, rezultāts

gallery icon
8

Viens puisis pat nolēmis veikt nelielu “dari pats” matu transplantēšanas procedūru, savācot sev nogrieztos matus un pielīmējot tos ar līmi uz sava tēva galvas, kur viņa matu līnija ievērojami atkāpusies. Tētim tik ļoti iepaticies galarezultāts un tas, ko viņš redz spogulī (viņam jau 30 gadu nebija matu galvvidū), ka viņš jauno frizūru saglabājis visu dienu – septiņu stundu garumā. “Kad tētis vakarā pajautāja mammai, vai viņai patīk, tas, ko viņa redz – mamma atbildēja, ka “viņš šonakt vārēs nakšņot uz dīvāna,”,” pastāstījis dēls. Visiem neizpatiksi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās