Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28
2020. gada 25. maijs, 14:17

"Sazvērējušies, lai apkaunotu" - Megana Mārkla ticēja, ka karaļnams ir pret viņu

Jauns.lv

Megana Mārkla ticējusi, ka pārceļoties uz Kensingtonas pili kopā ar princi Hariju, karaļnama iemītnieki pret viņu "sazvērējušies", lai apkaunotu.

38 gadus vecā Megana baidījusies, ka pils galminieki varētu kaitēt viņas reputācijai, kad pāris pārcēlies uz Frogmoras kotedžu. "Viņa bija pārliecināta, ka pret viņu notiek sazvērestība un tāpēc viņa būtība pašizolējās Frogmorā," "The Sunday Times" sacījis kāds Meganai Mārklai tuvu stāvošs cilvēks.

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

"Es domāju, ka viņa jau no paša sākuma jutās kā svešiniece. Tā nebija dzīve, pie kuras viņa bija pieradusi un viņa gribēja tikt prom." Megana sākusi pašizolēties un viņai pietrūcis mammas un draugu Losandželosā.

Kāds viņas draugs "The Sunday Times" atklājis, ka Meganas finansiālā neatkarība bija dzinējspēks tam, lai pāris pamestu karalisko ģimeni un aizbēgtu uz saulaino Kaliforniju.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

"Meganai nebija problēmas ar ienākumiem. Viņa vienmēr strādāja un viņa jutās nepiepildīta. Finansiālā brīvība bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc viņi vēlējās doties prom." 

Lai gan Harijam tik viegli Losandželosā neklājas, pāris ir sadraudzējies ar dziedātāju Adeli un pat aktieri Leondardo Dikaprio.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

"Es ticu, ka viņu sociālā dzīve sastāvēs no pusdienām ar cilvēkiem, kuriem viņi var uzticēties," sacīja medija "NBC E!" ziņu vadītāja.