Slavenības
2020. gada 5. maijs, 18:12

Jāņa Timmas mīļotā Anna Sedokova runā par attiecību krīzi

Jauns.lv

Latviešu basketbola zvaigznes Jāņa Timmas mīļotā Anna Sedokova sociālās saziņas tīklā "Instagram" dalījusies ar pārdomām par attiecību krīzi, kas ne vienu vien pāri piemeklē tagad, esot pašizolācijā.

"Kā izbēgt no krīzes attiecībās un palikt kopā pašizolācijas laikā? Atminaties joku, ka pēc karantīnas pieaug vai nu jaundzimušo vai šķiršanās skaits? Arī te Ķīna mūs apdzinusi," raksta Sedokova. "Nav pagājusi ne nedēļa kopš karantīnas atcelšanas, kad šķiršanās prasību iesnieguši vismaz 300 pāri," tāda statistika ir popzvaigznes rīcībā.

Tālāk savā ierakstā Sedokova dalās ar vairāku psihoterapeitu padomiem, kā izvairīties no attiecību krīzes, bet beigās atklāj vēl vienu "recepti" - sportošanu: "Un vēl viens lifehack no psihologiem - sports. Viņi apgalvo, ka stunda sportošanas dienā vairākas reizes samazina stresa līmeni. Tāpēc mājās nestrīdieties, bet nodarbojieties ar sportu, un, protams, seksu. Tad jūs pavisam noteikti nekas nespēs šķirt."

Kā zināms, Sedokova jau teju gadu ir kopā ar latviešu basketbola zvaigzni Jāni Timmu, kas pie dziedātājas aizgāja, pametot savu sievu Sanu. Lai gan sākumā attiecības tika slēptas, nu viņi soctīklos izrāda gan savu mīlu, gan kopbildes, pieņēmuši audzināšanā suņuku. Un Sedokova kļuvusi īpaši aktīva interneta vidē - bez regulāriem ierakstiem "Instagram" izveidojusi arī savu raidījumu "YouTube".

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50