foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Samanta Tīna atklāj savus amizantākos skatuves piedzīvojumus
Samanta Tīna.
Slavenības
2020. gada 9. aprīlis, 13:23

Samanta Tīna atklāj savus amizantākos skatuves piedzīvojumus

Jauns.lv

Nav noslēpums, ka mūziķi koncertos skatītājiem atdod sevi visu. Taču aizskatuvē gan ne vienmēr viss iet gludi un teju katram ir savs stāsts par kādu smieklīgu situāciju vai notikumu, kas skatītājiem palicis nepamanīts.

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100

Televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” šī vakara sērijā pašmāju zvaigzne Samanta Tīna atklās savus amizantākos “skatuves piedzīvojumus”.

Izrādās, dziedātāja kādā no āra koncertiem gandrīz aizrijusies ar mušu, reiz sapinusies kleitā, kā arī nonākusi visai mulsinošā situācijā, kad kurpes papēdis iesprūdis starp grīdas dēļiem un māksliniece nav pat spējusi pakustēties.

Tiesa, Samanta tik veikli tikusi galā ar neparastajām situācijām, ka tās nav pamanījis nedz skatuves partneris, nedz skatītāji. Gluži otrādi – viņa defektu spējusi pārvērst par efektu un, piemēram, brīdī, kad iesprūdusī kurpe traucējusi priekšnesumam, viņa apavus vienkārši novilkusi. Bet pēc koncerta saņēmusi atzinīgus vārdus par šādu rīcību, jo visi bijuši pārliecināti – dziedāšana bez apaviem bijusi daļa no iepriekš plānotas horeogrāfijas.

Samantas Tīnas emocijas pēc uzvaras "Supernovā"

65.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā ...

gallery icon
8