Samantas Tīnas emocijas pēc uzvaras "Supernovā"

65.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā ...

gallery icon
8
Slavenības
2020. gada 23. marts, 16:12

"Kaut kāda nelaime man tā ir..." - Samanta Tīna neslēpj rūgtumu par atcelto Eirovīziju

Jauns.lv

Jau šovakar kanāla “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznēm pievienosies populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna. Viņa šī vakara sērijā ne tikai izrādīs savu mājokli, bet arī neslēps sarūgtinājumu par Eirovīzijas konkursa atcelšanu.

“Ir smagi. Astoņus gadus es esmu centusies, cīnījusies un tad vienkārši notiek kaut kāda dabas kataklizma un viss. Tu tur neko nevari izdarīt,” saka Samanta, piebilstot, ka kameru priekšā gan neraudāšot, jo esot jau izraudājusies. “Man ir visas tiesības to darīt: pirmām kārtām, esmu sieviete, un otrām kārtām, esmu cilvēks, emocionāla būtne.” Tāpat dziedātāja ziņu par Eirovīzijas konkursa atcelšanu salīdzina ar ilgi kārotu un ļoti dārgu konfekti, kuru beidzot dabūjusi, bet tā pēkšņi tiek atņemta.

Samantas Tīnas dziesmas "Still Breathing" prezentācija

2019. gada 29. novembrī tirdzniecības centrā "Riga Plaza" notika dziedātājas Samantas Tīnas jaunās dziesmas "Still Breathing" un tās videoklipa prezentācija.

gallery icon
110

Tomēr Samantas Tīnas dzīvē netrūkst spilgtu notikumu arī bez Eirovīzijas dziesmu konkursa – kādas ir viņas attiecības ar pašiem tuvākajiem? Kādi radoši izaicinājumi viņu gaida? Kā Samanta sadzīvo ar popularitāti un kas patiesībā slēpjas zem spilgtās un koķetās ārienes? “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem kanālā “STV Pirmā!” no pirmdienas līdz pat ceturtdienai būs ekskluzīva iespēja sekot līdzi gan dziedātājas ikdienai, gan profesionālajām gaitām.

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100