foto: Publicitātes
Samanta Tīna pilnīgā neziņā par Eirovīziju
Samanta Tīna.
Mūzika
2020. gada 15. marts, 15:13

Samanta Tīna pilnīgā neziņā par Eirovīziju

Jauns.lv

Šobrīd nav zināms Eirovīzijas dziesmu konkursa liktenis, kas plānots maijā Roterdamā, Nīderlandē. Latvijas pārstāve Samanta Tīna atzīst, ka visi ir lielā neziņā.

Samantas Tīnas emocijas pēc uzvaras "Supernovā"

65.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā ...

gallery icon
8

Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu Still Breathing, kas uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā Supernova 2020. Sarunā ar Jauns.lv Tīna atzīst, ka neziņa par notiekošo saistībā ar dziesmu konkursu ir ļoti liela. „Šobrīd visi gaida kādu ziņu no Nīderlandes, taču oficiāls lēmums par konkursa norisi, tā pārcelšanu vai atcelšanu nav saņemts. Dzirdētas runas, ka Eirovīziju pārcels uz rudeni, tāpat mēļo, ka konkurss varētu notikt citā formātā. Ir skumīgi, jo šķiet – tā ir kaut kāda netaisnība. Man tika atcelti neskaitāmi ar Eirovīziju saistīti pasākumi daudzās pasaules valstīs – Izraēlā, Madridē un citviet. Saistībā ar Eirovīziju paspēju pabūt tikai Zviedrijā. Tāpat atceltas arī visas filmēšanas, kuras saistītas ar Eirovīziju. Skumji, ka dziesmu konkursa organizatori klusē. Ir neziņa. Atbildes nav,” atklāj Samanta.