TV
2020. gada 25. februāris, 10:01

Bukmeikeri par favorītu uz uzvaru Eirovīzijā uzskata Lietuvu

Jauns.lv

Bukmeikeru vērtējumā ļoti labas izredzes šogad uzvarēt Eirovīzijas dziesmu konkursā ir mūsu kaimiņvalsts Lietuvas pārstāvjiem.

Lietuvu šogad Eirovīzijā, kas maijā notiks Nīderlandē, pārstāvēs muzikālā apvienība "The Roop" ar kompozīciju "On Fire".

Bukmeikeru kompānija "Betsafe", piemēram, Lietuvu savā favorītu sarakstā likusi pirmajā vietā - ar koeficientu 4,5. Kas nozīmē - riskējot ar 10 eiro un prognozējot "The Roop" uzvaru, kabatā ieripos lieki 35 eiro. Ar koeficientu 10 seko Rumānija, bet koeficients 11 pagaidām ir Itālijai.

Pašmāju censones Samantas Tīnas, kas maijā uz Eirovīzijas lielās skatuves nesīs pasaulē Latvijas vārdu ar dziesmu "Still Breathing", izredzes uz uzvaru tiek vērtētas pavisam skeptiski - koeficients 75 ir viens no zemākajiem. Bēdīgākas izredzes, pēc bukmeikeru vērtējuma, ir vien Gruzijai un Ziemeļmaķedonijai.

Samantas Tīnas emocijas pēc uzvaras "Supernovā"

65.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā ...

gallery icon
8