foto: AFP/Scanpix
"Viņa ierašanās izraisīja pamatīgu satraukumu" - princis Harijs apmeklē ekskluzīvu klīniku
Princis Harijs.
Slavenības
2020. gada 9. februāris, 19:14

"Viņa ierašanās izraisīja pamatīgu satraukumu" - princis Harijs apmeklē ekskluzīvu klīniku

Jauns.lv

Princis Harijs apmeklējis ekskluzīvu triholoģijas klīniku, vēsta “Daily Mail”. Šo privātklīniku apmeklē tikai bagātie un slavenie, ziņo ārvalstu tabloīdi.

Kā ziņo ārvalstu mediji, 35 gadus vecais Saseksas hercogs nesen veicies matu ataudzēšanas procedūru prestižā “Philip Kingsley” triholoģijas klīnikā.

Tāpat kā brālis princis Viljams un tēvs princis Čārlzs, Harija mati pakausī kļuvuši krietni plānāki.

Kopš kāzām ar Meganu Mārklu 2018. gadā, prinča Harija plikpaurība esot teju dubultojusies.

Kā medijiem norāda aculiecnieki, Harijs apmeklējis triholoģijas klīniku, kuru iecienījuši ārkārtīgi bagāti cilvēki, ieskaitot aktierus, modeles un sportistus.

Tiek ziņots, ka pirms kāzām šo klīniku kopā ar Hariju apmeklējusi arī Megana, lai pārliecinātos, ka topošais vīrs izskatās nevainojami.

“Harija apmeklējums izraisīja īstu satraukumu. Šī kompānija ir tik prestiža. Tā ir viena no labākajām vietām pasaulē. Tai ir daudz dažādu ārstēšanas plānu. Šīs klīnikas pakalpojumus izmanto bagātākie un slavenākie cilvēki,” sacījis kāds avots.

“Megana ir Holivudas aktrise un viņa saprot laba izskata vērtību,” sacījis transplantācijas ķirurgs dakteris Asims Šahmalaks, kura klientu vidū ir dažādas ASV televīzijas zvaigznes.

“Harija plikpaurība bija lēnāka nekā brālim, taču tagad viņš ātri viņu panāk. Viņa plikais pakausis pēdējo divu gadu laikā ir divkāršojies un matu izkrišanas process paātrinās. Viņš zaudē savus matus tādā pašā ātrumā, kā princis Viljams 20 gados. Cerēsim, ka viņa dēls Ārčijs to nepārmantos! Taču Harija gadījums nav nekas neparasts. Matu izkrišanu 30 gadu vecumā piedzīvo 30 procenti vīriešu,” sacījis ķirurgs.