foto: action press/ Vida Press
Džesika Simpsone atminas dzīves apkaunojošākos brīžus - kad sākusi dzert jau rīta agrumā
Džesika Simpsone.
Slavenības
2020. gada 26. janvāris, 07:33

Džesika Simpsone atminas dzīves apkaunojošākos brīžus - kad sākusi dzert jau rīta agrumā

Jauns.lv

Savā autobiogrāfijā “Open Book” aktrise, dziedātāja un realitātes šova zvaigzne Džesika Simpsone atklāj, ka sasniegusi zemāko punktu 2017. gada rudenī. Todien pirmo glāzīti viņa pacēlusi jau pusastoņos no rīta, bet vakarā vairs nav spējusi saģērbt bērnus Helovīna ballītei. Tas bijis pagrieziena punkts, lai beidzot mainītu savu dzīvi, un viņai tas izdevies.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Džesika Simpsone ar vīru Eriku Džonsonu un bērniem - vecāko meitu Maksvelu, dēlu Eisu un jaunāko meitu Bērdiju.

“Es domāju, ka 37 gados esmu pārāk jauna savas biogrāfijas grāmatai,” intervijā slavenību žurnālam “People” norāda šobrīd 39 gadus vecā Džesika Simpsone. Taču jau dažas nedēļas pēc tam, kad viņa 2017. gada nogalē izārstējusies no alkohola atkarības, viņa sākusi rakstīt savu dzīvesstāstu, kas tagad izdots grāmatā.

Džesika memuāros atklāj, ka bērnībā piedzīvojusi seksuālu uzmākšanos, kas bijis viens no faktoriem, kas vēlākos gados novedis pie atkarības no alkohola un medikamentiem.

To, ka viņai ir nopietna problēma un steidzami jāmeklē palīdzība, trīs bērnu māmiņa sapratusi 2017. gada Helovīnā. Todien viņa iedzērusi alkoholu jau pirms pusastoņiem no rīta. Pirms abi ar vīru Eriku Džonsonu devušies uz sapulci meitas skolā. Savukārt vakarā viņa jutusies tik iereibusi, ka vairs nav varējusi saģērbt bērnus Helovīna ballītei. Tomēr apziņa Simpsoni nav pametusi. Viņa atklāj, ka bijusi “šausmās, ka bērni varētu viņu redzēt šādā kondīcijā”. Džesika tagad vaļsirdīgi atzīst, ka esot “kauns to teikt”, taču viņa nav sapratusi, kurš tovakar bērnus tomēr saģērbis ballītei.

Džesika atceras, ka Helovīna rītā ar vīru un meitu Maksvelu devušies uz skolas sapulci. Pie auto stūres sēdējis vīrs Eriks. Džesika, kura vada miljarda apmērā novērtētu apģērbu/dzīvesstila kompāniju, apliecina: “Bija pulksten 7:30 no rīta, un es jau biju iedzērusi.”

Pēc tam viņi devusies gatavoties Helovīna ballītei, kuru tovakar abi ar vīru organizējuši. Džesika bija izvēlējusies kantri zvaigznes Villija Nelsona tēlu.

Kad Džesika jau posās vakaram, un viņas komanda līmēja mākslīgo bārdu un palīdzēja ar parūku, viņa “atslēgusies”.

View this post on Instagram

Willie, Waylon, Belle and Cowboy Ace #Halloween2017

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Drīz pēc tam vīrs jautājis, vai viņa vēlas saģērbt bērnus ballītei, bet sapratis, ka sieva to nespēs. “Es biju šausmās, ka bērni varētu redzēt mani šādā kondīcijā.”

Džesika un Eriks (40) apprecējās 2014. gadā pēc četriem draudzības gadiem. Pārim ir trīs bērni: meita Maksvela (7), dēls Eiss (6) un meita Bērdija (10 mēneši).

View this post on Instagram

Willie & Waylon #Halloween2017

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Kad Helovīna ballīte bija beigusies Džesika iedzērusi medikamentu “Ambien”, lai varētu aizmigt.

Pēc tam, kad Simpsoni nākamajā dienā apciemojuši tuvi draugi, viņa tiem atzinusi: “Man ir jāapstājas. Tam ir jābeidzas.” Izārstēties no alkohola atkarības Džesikai izdevies ar ģimenes, vecāku, draugu un ārstu komandas palīdzību. Viņa arīdzan apmeklējusi terapijas seansus divas reizes nedēļā.

Džesika Simpsone ar ģimeni

gallery icon
16

Džesika atzīst, ka tagad ir brīva no atkarības un visu uzmanību velta esošajam mirklim: “Šobrīd es izbaudu katru mirkli, ko būtu varējusi palaist garām. Pirmo reizi esmu studijā skaidrā. Redzēju, kā meita Maksvela paņem un mācās spēlēt ģitāru. Kā Eiss pats uzvelk pidžamu un ar lepnumu atzīmē šo faktu uz sava ziņojumu dēlīša guļamistabā.”

Par būšanu brīvai no alkohola atkarības Džesika saka: “Tā ir vislabākā dāvana, ko varu pasniegt saviem bērniem. Tā ir vislabākā dāvana, ko varu pasniegt savam vīram. Un vēl svarīgāk: tā ir vislabākā dāvana, ko es varu uzdāvināt pati sev.”