Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs.

gallery icon
10
Slavenības
2020. gada 21. janvāris, 07:10

Dženifera Anistone pasmejas par sabiedrības apsēstību, ka viņa ar Bredu Pitu atkal varētu būt pāris

Jauns.lv

Redzot “Screen Actors Guild Awards” aizkulisēs uzņemtās fotogrāfijas ar bijušo laulāto pāri Bredu Pitu un Dženiferu Anistoni, fani ļāvuši vaļu fantāzijām. Viņu ķermeņu valoda izsakot visu. Esot vairāk nekā redzams, ka romantiskas jūtas abiem nekur nav zudušas. Anistone šīs jūsmīgās baumas par atkalapvienošanos nosaukusi par “smieklīgām”.

Breds Pits un Dženifera Anistone bija precējušies no 2000. gada līdz 2005. gadam. Holivudas bijušā sapņu pāra uzticīgākie fani nekad nav zaudējuši cerību, ka abi atkal varētu būt kopā. Pēc tam, kad Pits šķīra laulību no Andželinas Džolijas un Anistone izšķīrās no otrā vīra Džastina Terū, tas faniem deva jaunu cerību, ka viņu ilgi lolotais sapnis varētu piepildīties. Kamēr pasaule kāri tver katru ziņu par Breda Pita un Dženiferas Anistones “draudzību” – aktrise par baumām par abu romantisko attiecību atjaunošanu tikai pasmejas.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Apmeklējot “SAG Awards” balvu ceremonijas vakaru, Anistonei uz sarkanā paklāja pajautāts, kā viņa raugās uz sabiedrības apsēstību ar viņas un bijušā vīra Breda Pita “aizdomīgo draudzību”. “Tas ir ārprātā smieklīgi,” izklaides programmas “Entertainment Tonight” reportierim norādījusi Anistone. “Bet par ko gan citu lai viņi runātu?”.

Lai gan Anistone noliedz romantisku attiecību esamību ar bijušo vīru, draudzību abiem ir izdevies saglabāt. Pērn, kad aktrise ar vērienu atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu, arī Breds Pits bija lūgto viesu skaitā. Viņa ierašanos uz ballīti fiksējuši paparaci.

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon
23

Gada nogalē izskanēja arī runas, ka aktieris kādā no nedēļas nogalēm apmeklējis Dženiferu viņas mājās Losandželosā. Tā gan bijusi aktrises gadskārtēja Ziemassvētku ieskaņas ballīte, ko apmeklējuši arī citi aktrises draugi.

Šīs bijušā laulātā pāra tikšanās reizes nebija publiskas, un pat dedzīgākie fani kopš abu šķiršanās nekad nebija redzējuši Pitu un Anistoni tiekamies kādā publiskā pasākumā.

Šogad Anistone un Pits nominēti vairākām prestižām balvām, kas nozīmē, ka ne vienreiz vien viņu ceļi krustosies publiskos pasākumos.

foto: EPA/Scanpix
Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG Awards" balvu ceremonijas vakarā.

Gada pirmajās dienās abi apmeklēja “Zelta globusu” ceremonijas vakaru un bija vēlāk manīti izklaidējamies vienā un tajā pašā “afterparty” ballītē. Jau tovakar Pits jokoja par viņam piedēvētajām romantiskajām attiecībām. “Es vēlējos šovakar uz pasākumu paņemt līdzi savu mammu, bet nevarēju, jo par ikvienu, kura stāv man līdzās, pēc tam baumo, ka tā ir mana draudzene,” saņemot labākā aktiera balvu otrā plāna lomā, pateicības runā izteicās Pits. “Tas būtu ļoti neērti.”

Pēc ceremonijas Dženifera ar ”patīk” atzīmējusi Breda Pita fotogrāfiju un ierakstu “Instagram”, un fani to tūlīt pat ievērojuši.

Pits un Anistone tikušies arī aizvadītajā svētdienā notikušajā Ekrāna aktieru ģildes (SAG) balvu vakarā. Pēc tam, kad Dženifera bija saņēmusi labākās aktrises balvu par darbu seriālā “The Morning Show”, fotogrāfi iemūžinājusi mirkļus, kuros Pits satiek bijušo sievu aizkulisēs pēc godalgas saņemšanas. Pēc šo fotogrāfiju nonākšanas atklātībā, dedzīgākie fani vairs netic pat Anistones pašas teiktajam, ka viņi ir “tikai draugi”.