foto: ROGER GEORGES/SIPA/Scanpix
Hercogiene Ketrīna pirmo reizi pēc strīda satikusi prinča Viljama iespējamo mīļāko
2020. gada 7. janvāris, 14:02

Hercogiene Ketrīna pirmo reizi pēc strīda satikusi prinča Viljama iespējamo mīļāko

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna un viņas vīrs princis Viljams pirmo reizi pēc ilgāka laika izgājuši sabiedrībā. Kā vēsta ārvalstu tabloīdi, šajā iznācienā piedzīvota negaidīta tikšanās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: imago images/Paul Marriott/Scanpix

Pāris apmeklējis baznīcu Sandringemā. Tur notikusi negaidīta tikšanās ar iespējamo Kembridžas hercoga mīļāko un kādreizējo Keitas labāko draudzeni.

37 gadus vecā Kembridžas hercogiene pirmo reizi pēc konflikta satikusies ar 35 gadus veco Rouzu Hanberiju. Tas noticis vienā no plānotajiem karaliskās ģimenes pasākumiem Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Sandringemā.

foto: PA Wire/PA Images/Scanpix
Rouza Hanberija.

Pēc britu tabloīdu informācijas, abu attiecības sabojājušās Rouzas mīlas romāna dēļ ar princi Viljamu. Tas noticis Ketrīnas trešās grūtniecības laikā.

Prese pievērsusi uzmanību, ka Elizabetes II mazdēls sācis regulāri apciemot sievas draudzeni. Izskanējušas runas, ka fotogrāfi pieķēruši Rouzu, kad viņa flirtējusi ar Ketrīnas vīru.

foto: imago images/Paul Marriott/Scanpix

Tagad pēc ilgāka laika perioda abas sāncenses beidzot saskrējušās. Ketrīna jutusies komfortabli un izturējusies pārliecinoši. Paņemot princi aiz rokas, viņa pagājusi garām bijušajai draudzenei pat nepaskatoties. Tāpat arī viņas vīrs.

Tikmēr Rouza pēc aculiecinieku teiktā izskatījusies saspringta. Kā norāda mediji, pēc strīda princis Viljams pielicis ne mazums pūļu, lai samierinātu karojošās puses. Taču Ketrīna atteikusies atjaunot saikni ar bijušo draudzeni.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28

“Ketrīna skaidri lika saprast, ka vēlas saraut kontaktu ar Rouzu Hanberiju un viņas līgavaini Deividu un vēlas, lai princis Viljams izslēgtu viņus no tuvāko cilvēku loka, neskatoties uz augsto sociālo statusu,” paziņojis kāds avots.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Ketrīnas draudzība ar Rouzu aizsākusies 2016.gadā apmeklējot kopīgu pasākumu. Karaliskā pāra un Rouzas ģimenes māja atrodas piecu kilometru attālumā viena no otras. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās