foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Cilvēki sašutuši, kāds izskatās jaunās filmas “Viens pats mājās” Kevins
Makolijs Kalkins komēdijā “Viens pats mājās” pirms 29 gadiem.
Slavenības
2019. gada 12. decembris, 14:28

Cilvēki sašutuši, kāds izskatās jaunās filmas “Viens pats mājās” Kevins

Jauns.lv

Nākamgad Ziemassvētku komēdijai “Viens pats mājās” apritēs 30 gadu. Filmu studija “Disney+” nolēmusi šo notikumu atzīmēt ar jaunu versiju 1990. gadā iznākušajai Krisa Kolumbusa kinolentei, kas padarīja Makoliju Kalkinu par superzvaigzni.

foto: Vida Press
Aktieris Ārčijs Jeitss apstiprināts Kevina Makalistera lomai jaunajā filmas rīmeikā.

Žurnāls “Variety” raksta, ka kompānijas “20th Century Fox” (kas bija oriģinālās filmas producenti) jaunie īpašnieki “Disney Company” jau apstiprinājuši aktierus topošajam projektam. Filmas režisors būs Dens Meizers, bet scenārija autori “Saturday Night Live” scenāristi Maikijs Dejs un Strīters Sīdels.

Aktieris Ārčijs Jeitss

gallery icon
12

Darbu pie filmas esot plānots sākt nākamā gada sākumā, lai 2020. gada Ziemassvētkos ekranizējums jau būtu skatāms straumēšanas vietnēs.  Makolija Kalkina vietu ieņems melnās komēdijas “Jojo Rabbit” jaunais aktieris Ārčijs Jeitss, kurš būs nelaimīgais mājās aizmirstais bērns. Taču fanu tūkstošus tas nepārliecina, jo viņš taču nav un nebūs “leģendārais” Kevins Makalisters.

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon
20

Jeitsam filmā piebiedrosies seriāla “Unbreakable Kimmy Schmidt” aktrise Ellija Kempere un seriāla “Catastrophe” aktieris Robs Delanijs. Pagaidām gan netiek ziņots, kādas lomas viņiem iedalītas. Saskaņā ar žurnāla “Variety” rīcībā esošo informāciju, Kempere un Delanijs neatveidos Jeitsa vecākus. Tas nozīmē, ka šie aktieri iespējams varētu tēlot bandītu pārīti.

Makolijs Kalkins iepozē „Happy Socks” īso zeķīšu reklāmā

gallery icon
5

Taču 29 gadus senās Ziemassvētku komēdijas fani nevēlas redzēt jaunu ekranizējumu. Daudzi bija priecīgi skatīt Makoliju Kalkinu pērn uzfilmētajā “Google Assistant” reklāmā, kur aktieris īsu brīdi iejutās pieauguša Kevina tēlā. Taču doma par jaunu filmu ar citu aktieri Kevina lomā sabiedrību lielākoties noskaņojusi skeptiski.

“Nav nekas pret šiem aktieriem un komandu, taču neviens nelūdza jaunu “Viens pats mājās” filmu. Tā vietā, lai pārtaisītu jau esošas lieliskas filmas, cilvēkiem vajadzētu radīt un stāstīt jaunus stāstus,” komentējis kāds “Twitter” lietotājs.

“Es atsakos skaitītes jebkādu jaunu “Viens pats mājās” filmu. Tā ir klasika, ko nevajadzētu pārtaisīt nekādā veidā vai formā. Nekādā gadījumā,” raksta cita.

“Jauna “Viens pats mājās” filma… mjā.. visbezjēdzīgākais rīmeks, kāds līdz šim tapis?”

Par spīti vairuma paustajam negatīvajam viedoklim, daži cilvēki izteikuši atzinīgus vārdus.

“Šis bērns bija mans favorīts filmā “JoJo Rabbit”.”

“Lai ko jūs teiktu par jauno ekranizējumu, Ārčijs Jeitss ir īsta zvaigzne. Ja ir kādam jādod loma, tad šie cilvēki ir īstie.”