foto: MAR/Capital Pictures
"The Neighbourhood" koncerts Rīgā ir pārcelts teju par gadu
ASV grupas "The Neighbourhood" koncertu pārceļ uz nākamā gada decembri.
Mūzika
2019. gada 10. decembris, 23:11

"The Neighbourhood" koncerts Rīgā ir pārcelts teju par gadu

Jauns.lv / LETA

Saistībā ar Eiropas turnejas datumu maiņu, ASV "indie" rokgrupas "The Neighbourhood" koncerts "Arēnā Rīga" pārcelts no nākamā gada 10.februāra uz 2020.gada 8.decembri, informēja koncerta organizētāju pārstāve Danute Vareikaite.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Grupa izplatījusi paziņojumu, kurā norādīts, ka Eiropas turnejas datumi pārcelti uz 2020.gada novembri un decembri. Tāpat grupa pavēstīja, ka koncertos vēlas klausītājus iepazīstināt ar jauno albumu, ko, iespējams, "The Neighbourhood" pabeigs februārī.

"Lai ierastos pie jums ar jaunu albumu un jaunu koncertšovu, mēs esam spiesti pieņemt grūto lēmumu un pārcelt Eiropas turnejas datumus. Mēs apsolām, ka gaidīšana būs tā vērta un ar nepacietību gaidīsim tikšanos ar jums nākamajā ziemā," rakstīts grupas paziņojumā.

Ja kādu apsvērumu dēļ nav iespējams apmeklēt pasākumu pārceltajā datumā, naudu par biļetēm, kas iegādātas "Biļešu servisa" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu. Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz 2020.gada 24.februārim.

"The Neighbourhood" dibināta 2011.gadā, tomēr pirmais albums "I Love You" ierakstīts divus gadus vēlāk.