Slavenības
2019. gada 7. decembris, 10:03

“Es par daudz izdzēru,” - Timberleiks taisnojas sievai par skandalozajām fotogrāfijām ar kolēģi

Jauns.lv

38 gadus veco dziedātāju un aktieri Džastinu Timberleiku pieķēra ballītē ar kolēģi Ališu Veinraitu (30). Viņi nebūt neuzvedās tikai draudzīgi: kādā brīdī Ališas roka maigi noslīgusi uz kolēģa Timberleika ceļgala.

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks apmeklē kāzas Meksikā

Aktrise Džesika Bīla ar vīru dziedātāju Džastinu Timberleiku devās uz Meksiku, lai būtu kopā ar brāli Džastinu Bīlu viņa kāzu ...

gallery icon
13

Džastins Timberleiks un viņa sieva aktrise Džesika Bīla visu šo laiku ignorējuši baumas par sānsoli. Taču nu krāpšanā vainotais vīrs nolēmis publiski atvainoties Džesikai, šādi izpērkot savu vainu arī sabiedrības acīs. Džastins Timberleiks atzinies, ka izvēlējies spert šādu publisku soli savas ģimenes un tās labā goda dēļ.

Džesikas Bīlas laulātais draugs atzinies, ka ir pieļāvis briesmīgu kļūdu. Dziedātājs gan apzvērējis, ka viņam ar jauniņo aktrisi „nekas nav bijis”.

„Es par daudz izdzēru tajā vakarā un nožēloju savu uzvedību. Šis nav tas piemērs, kādu gribētu rādīt savam dēlam,” atzinies Timberleiks savā „Instagram” kontā. Viņš esot palūdzis Džesikai piedošanu un apsolījis, ka turpmāk būs labāks vīrs savai sievai un labāks tēvs savam dēlam. Tikai dažās stundās pēc publiskās atvainošanās publiskošanas tā atzīmēta jau ar vairāk nekā vienu miljonu novērtējumu „patīk”.

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks apprecējās pirms septiņiem gadiem. Pārim ir četrus gadus vecs dēls Seilass.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon
14

Džastins Timberleiks ar dēlu Seilasu

Pēc pieciem draudzības gadiem dziedātājs Džastins Timberleiks un viņa mīļotā sieviete aktrise Džesika Bīla apprecējās. Kāzas pāris nosvinēja 2012. gada ...

gallery icon
4

Džastins Timberleiks ar sievu Džesiku Bīlu

Dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla

gallery icon
20

Džesika Bīla ar dēlu

Dziedātāja Džastina Timberleika sieva aktrise Džesika Bīla cenšas pēc iespējas pati rūpēties par dēlu, neatstājot viņu auklīšu aizgādībā.

gallery icon
15

Džastina Timberleika liktenīgo sieviešu TOP 5

gallery icon
5