Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon
13
2019. gada 9. decembris, 06:59

Kianu Rīvsa draudzene skaidro, kāpēc nekrāso savus sirmos matus

Jauns.lv

Aktiera Kianu Rīvsa draudzene māksliniece Aleksandra Granta paskaidro, kāpēc izvēlas nekrāsot savus sirmos matus.

Aktiera Kianu Rīvsa (55) fani bija priecīgi, uzzinot, ka viņu iemīļotās kinozvaigznes dzīvē pēc ilgiem gadiem beidzot ienākusi mīlestība. Kopā ar 46 gadus veco mākslinieci Aleksandru Grantu aktieris pirmo reizi sabiedrībā kopā izgāja aizvadītajā mēnesī, kad pāris apmeklēja mākslas pasākumu Losandželosā un draudzīgi pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Granta izskatījās eleganti, tērpusies tumši zilā vakartērpā. Fani neslēpa prieku par priecīgajiem jaunumiem aktiera privātajā dzīvē, taču vairāki no viņiem nespēja vien mitēties apspriest Aleksandras sirmos matus, kā arī izteica salīdzinājumus, ka ar nekrāsotām cirtām 46 gadus vecā amerikāņu māksliniece līdzinoties kino zvaigznei Helēnai Mirrenai, kurai ir jau 74 gadi.

foto: ZP/Express Syndication / Vida Press

“Instagram” kontā, kas vēl nav apstiprināts ar zilo rimbulīti kā "pārbaudīts", taču kuram ir jau vairāk nekā 67 000 sekotāju, Aleksandra Granta pastāstījusi par savu izvēli nekrāsot matus. Viņa padalījusies ar izdevuma “Newsweek” publikācijas virsrakstu: “Pētījumā, kurā piedalījušās gandrīz 50 000 sievietes, krūts vēzis saistīs ar regulāru matu krāsošanu un ķīmiskiem matu taisnotājiem”. Granta atklājusi, ka sirmot sākusi ļoti agri, jau īsi pēc 20 gadu sliekšņa pārkāpšanas. Viņa arīdzan vērsusi uzmanību, ka šie vispārpieņemtie “skaistuma standarti” var būt potenciāli bīstami sievietes veselibai un pat dzīvībai.

“Šodienas ziņas... Šie cipari ir satriecoši, īpaši tumšādainajām sievietēm,” raksta Granta. “Es sāku nosirmot priekšlaicīgi, jau kad man bija tikko pāri 20… Esmu krāsojusi matus visās iespējamās krāsās, līdz vairs nespēju paciest krāsu toksiskumu. Pēc trīsdesmit es atļāvu saviem matiem būt ‘blondiem’.”

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press

“Man patīk, un es atbalstu, ka sievietes var izvēlēties, kā vēlas izskatīties katros savas dzīves gados,” viņa paturpina. “Bet/un ja sievietes iet bojā no skaistuma standartiem… tad parunāsim par šiem skaistuma standartiem. Mīlu visas sievietes!”

Rakstot šīs rindas, māksliniece vārdu “women” (sievietes) vienmēr interpretē kā “womxn”. Tā nav pārrakstīšanas, šādi jau vairākus gadus pieņemts izteikt šo vārdu, jo šajā kategorijā pieskaitītas arī tās, kuras kļuvušas par sievietēm dzimuma maiņas ceļā, kā arī citu ādas krāsu dāmas.

Fani ne tikai priecājas, ka Kianu Rīvsa dzīvē ienākusi jauna mīlestība, bet arī slavē aktieri par to, ka viņš izvēlējies sev piemērota vecuma draudzeni.

“Protams, ka Kianu ir gadu ziņā piemērota draudzene. Viņš ir lāga puisis,” slavēja viena fane.

Turpretī kāds cits raksta: “Man patīk Kianu, un es piekrītu, ka vecuma starpība ir atbilstoša, taču tikai Holivuda var likt mums domāt, ka 55 gadus vecs vīrietis un 46 gadus veca sieviete ir viena vecuma cilvēki.”

foto: Vida Press

Aizvadītajā mēnesī, kad aktrise Helēna Mirrena sarunājās ar programmas “ET” reportieri filmas “The Good Liar” pirmizrādes vakarā, viņa pastāstīja, ka pirmajā brīdī vairāki fani
Kianu Rīvsa draudzeni Grantu kļūdaini noturējuši par viņu.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Aktrise Helēna Mirrena.

“Man tas bija ļoti glaimojoši, jo viņa ir tik jauka,” atzinusi kino dīva.

“Es labi pazīstu Kianu,” paturpinājusi Mirrena. “Viņš strādāja kopā ar manu vīru (pie 1997. gadā iznākušā darba “The Devil’s Advocate”), un viņš ir viens no burvīgākajiem un jaukākajiem cilvēkiem. Tā, ka viņa ir laimīga meitene, un esmu pārliecināta - viņš ir laimīgs puisis.”

foto: action press/ Vida Press
Kā izrādās, Kianu Rīvss un Aleksandra Granta bija pazīstami jau 2016. gadā.