foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Keitija Perija un Orlando Blūms pārceļ kāzas uz vēlāku laiku
Slavenības
2019. gada 6. decembris, 05:20

Keitija Perija un Orlando Blūms pārceļ kāzas uz vēlāku laiku

Jauns.lv

Dziedātāja Keitija Perija (35) un aktieris Orlando Blūms (42) nesvinēs kāzās šā gada decembrī, kā to bija iepriekš plānojuši.

Jaunākā informācija liecina, ka viņi kāzas atcēluši uz vēlāku laiku, taču nav nekādas drāmas vai nopietnu iemeslu, kas liktu šaubīties par viņu attiecībām.

foto: FayesVision/WENN.com/Vida Press
Keitija Perija un Orlando Blūms.

Vietnē „Pinterest” var atrast tūkstošiem ideju romantiskām kāzām ziemā un izplānot visideālākās sapņu kāzas, pat neatkarīgi no tā, vai tāds notikums dzīvē ir aktuāls vai ne. Pasaulē ir daudz pāru, kas izvēlas savu Lielo notikumu atzīmēt tieši Ziemassvētku gaidīšanas laikā – decembrī.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14

Kāzas decembrī svinējuši Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts, Nikola Ričija un Džoels Madens, Keita Vinsleta un Neds Rokenrols, Keita Hadsone un Kriss Robinsons, Brigita Nīlsena un Silvestrs Stallone, Nikola Kidmena un Toms Krūzs, Madonna un Gajs Ričijs, Sindija Krauforde un Ričards Gīrs, Džada Pinketa Smita un Vils Smits, kā arī vēl daudzi citi.

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda romantiku Eda Šīrana koncertā

Keitija Perija un Orlando Blūms roku rokā apmeklējuši Eda Šīrana koncertu Losandželosā. Aculiecinieki apgalvo, ka pāris pavadījis daudz laika viens ...

gallery icon
5

Arī Keitija Perija un Orlando Blūms vēlējās pievienoties tiem pāriem, kas izvēlas kāzu svinības ziemā. Taču jaunākā informācija liecina, ka viņi savu kāzu datumu izlēmuši pārcelt uz vēlāku laiku.

Taču iemesls kāzu svinību pārcelšanai ir pavisam vienkāršs, te nav nekādas drāmas! Kāds pārim tuvs cilvēks žurnālam „Us Weekly” pastāstījis – lai kāzu svinībām būtu iespējams dabūt izvēlēto vietu, Keitijai un Orlando ir nedaudz jāpagaida. Decembrī viņu „sapņu vieta” nav pieejama.

Keitija Perija un Orlando Blūms pirmajās kopīgajās brīvdienās Havaju salās

Baumas, ka dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms varētu būt pāris, parādījās 2016. gada janvārī, kad abi manīti flirtējam ...

gallery icon
20

„Viņi pārcēla datumus, lai varētu dabūt kāzu norisei vietu, ko vēlas,” norādījis paziņa. „Viņi aizvien ir ļoti iemīlējušies.”

Atklājies, ka pāris plāno ne tikai vienas kāzas, bet gan divas svinības. Tāpēc viņiem ir darbu pilnas rokas. „Viņi gatavojas sarīkot vienu vietējo kāzu ballīti, bet otra būs kāzu ballīte kaut kur tālu prom no mājām.”

Keitija Perija koķetē ar Orlando Blūmu

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija „Zelta globusu” „afterparty” ballītē manīta flirtējam ar britu aktieri Orlando Blūmu Lai gan Keitija un Orlando ...

gallery icon
7

Orlando Blūms bildināja Keitiju Periju šā gada Valentīndienā, pasniedzot piecu miljonu ASV dolāru vērtu saderināšanās gredzenu ar rozā briljantu. Pāris, kas sāka satikties 2016. gadā, ar kāzu svinēšanu nesteidzas. Keitija atzinusies, ka viens no iemesliem daudz nesteidzīgākam skatījumam uz notiekošo, ir tas, ka abi jau iepriekš ir bijuši precēti.

foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA/ Vida Press
Keitija Perija ar pirmo vīru komiķi Raselu Brendu.

Keitija Perija no 2010. gada līdz 2012. gadam bija precējusies ar britu komiķi Raselu Brendu. Savukārt Orlando Blūms 2010. gadā apprecējās ar modelei Mirandu Keru. Pēc trim kopdzīves gadiem un pasaulē sagaidīta dēla Flinna pāris izšķīrās.

Orlando Blūms un Miranda Kerra

gallery icon
23

„Manuprāt, mums iet ļoti labi. Mēs esam izdarījuši patiesi smagu darbu un uzbūvējuši brīnišķīgus pamatus, lai pēc tam uz tiem sāktu celt lielu māju,” viesojoties „Kylie and Jackie O” šovā, savas attiecības ar Orlando Blūmu tēlaini salīdzinājusi Keitija.

Keitijas Perijas koncertā "Arēnā Rīga" pilnīgs "anšlāgs"

Dziedātājas Keitijas Perijas koncertu, kas svētdien notika "Arēnā Rīga", noskatījušies 11 000 skatītāju.

gallery icon
113

„Mums abiem ir ļoti svarīgi ieguldīt šo darbu pirms speram nākamo lielo soli. Mēs abi esam bijuši precēti, un pēc trīsdesmit gadu sliekšņa attieksme pret laulību ir pavisam cita.”