foto: Shooting Star/Sipa USA/ Vida Press
Breds Pits atklāj, ka 20 gadus ne reizi nav raudājis
Aktieris Breds Pits.
Slavenības
2019. gada 6. decembris, 06:37

Breds Pits atklāj, ka 20 gadus ne reizi nav raudājis

Jauns.lv

Ja runa ir par Holivudas aktieri Bredu Pitu, viņš spēj apvaldīt emocijas, ja to vēlas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žurnāls “Interview” uzaicinājis uz sarunu divus leģendārus aktierus - Entoniju Hopkinsu un Bredu Pitu. Abas kino zvaigznes izvaicājušas viena otru, un šīs diskusijas laikā Pits atklājis, ka 20 gadus nav raudājis, un esot “diezgan pazīstams kā neraudātājs”.

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon
8

“Es neesmu raudājis kādus 20 gadus, bet tagad esmu sapratis, ka beidzamajā laikā mani vairāk iespējams saviļņot – mani saviļņo mani bērni, saviļņo mani draugi, saviļņo ziņas,” paskaidrojis Pits. “Tikai saviļņo. Manuprāt, tā ir laba zīme. Es nezinu, kā tas turpināsies, bet uzskatu, ka tas ir labi.”

Filmas “Reiz Holivudā” (“Once Upon a Time in Hollywood”) aktierim ar bijušo sievu Holivudas dīvu Andželinu Džoliju ir seši bērni – Medokss (18), Pakss (16), Zahara (14), Šilo (13) un dvīņi Nokss un Vivjena (11). Pāris šķiršanās prasību tiesā iesniedza 2016. gadā, tikai divus gadus pēc kāzām.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Pits apliecina, ka vairs nebaidās no asarām. Tagad viņš esot spējīgs “saskatīt to skaistumu un brīnumus, kas mūs ieskauj katru mirkli”.

“Mēs to neievērojam, kad esam jauni,” piebilst aktieris, kurš šā gada 18. decembrī svinēs savu 56. dzimšanas dienu. Šajā dzīves posmā Pits aizvien cīnoties ar “vainas apziņu”, ar to, visticamāk, domājot cīņu ar apreibinošajiem dzērieniem, kas bija viens no iemesliem laulības šķiršanai ar Džoliju.

foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press
Breds Pits un Andželina Džolija.

Kādā no agrākajām intervijām viņš atzinies, ka ir pilnībā atteicies no alkoholiskajiem dzērieniem un atradis sirdsmieru anonīmo alkoholiķu saietos, ko apmeklējis laikā, kad risinājās viņa skandalozā šķiršanās prāva. “Piedodot sev par visām izvēlēm, ar kurām nelepojos, esmu sapratis, ka jūtos pateicīgs par šīm kļūdām, jo tās ir novedušas pie kaut kādām atklāsmēm, kas savukārt ved pie kaut kā cita.”

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Pits nevēlas kavēties pie dzīvē pieļautajām kļūdām. Tā vietā aktieris atzīst, ka ir apņēmības pilns laboties. Tikai, pieņemot savus trūkumus, tas var izdoties: “Mēs dzīvojam laikā, kad esam ārkārtīgi kritiski noskaņoti. Mēs vienmēr esam pievērsuši lielu uzmanību kļūdām. Taču nākamais, ko tu izdari pēc kļūdīšanās, ir tas, kas tevi patiesi atklāj kā personību.”

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon
22

Jau 2017. gadā Pits izteicās, ka šķiršanās no Džolijas kalpojusi kā “liels pārmaiņu ģenerators” viņa dzīvē, kas piespiedis viņu palūkoties uz saviem sliktajiem paradumiem un tos mainīt.

Džolijas un Pita ģimene ar miesassargu 2007. gadā

Bijušas armijas karavīrs Marks Bilinghems tik daudz laika pavadījis kopā ar Džolijas un Pita bērniem, ka juties jau kā viņu ...

gallery icon
45
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās