Slavenības
2019. gada 28. novembris, 15:15

Dziedātāja Kamila Kaveljo atzīstas, ka Kensingtonas pilī palaidusi nagus

Jauns.lv

Dziedātāja Kamila Kaveljo (22) atzinusies, ka nozagusi zīmuli, kad viesojusies Kensingtonas pilī. Viņa arī publiski atvainojusies princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai. Kembridžas hercogu pāri šī atvainošanās sasniegusi un viņu reakcija bija… interesanta.

“Grammy” balvai nominētā dziedātāja Kamila Kaveljo sniegusi radio interviju Gregam Džeimsam, kurā atzinusies nelielā kriminālā darbībā, ko pastrādājusi, viesojoties Kensingtonas pilī, kas ir hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama mājas.

Gregs Džeimss un Kamila Kaveljo apmeklējuši Kensingtonas pili šā gada oktobrī, kad tur rīkota “Teen Heroes” ceremonija, kuru atbalsta Džeimsa pārstāvēta BBC radio stacija “Radio 1”.

“Mēs bijām Kensingtonas pilī,” abu sazvērestību atklāj Gregs Džeimss. “Tūlīt pat mums vajadzēja satikt Viljamu un Keitu un es teicu: ‘Tev kaut kas jāpaņem… Kaut kas jānozog… nozodz šo zīmuli!’”

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna smejas

Princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai patīk melni un pikanti jociņi.

gallery icon
9

Kamila Kaveljo stāstu paturpinājusi, atzīstot, ka tas bijis Džeimss, kurš viņu pamudinājis uz šādu rīcību. “Es jautāju – ‘Tu mani trīskārt izaicini?’ Bet šādus trīskāršus izaicinājumus nedrīkst ignorēt. Ja ir kaut kas, ko es dzīvē esmu iemācījusies, tas ir šis. Tā nu es to izdarīju.”

Hercogiene Ketrīna tiekas ar bērniem Kensingtonas pilī

gallery icon
12

Tūlīt pēc tam Džeimss izspēlējis nežēlīgu joku. “Viņš pavērsās pret vienu no pils darbiniekiem un teica – ‘Viņa nozaga zīmuli!’ Es pie sevis izdvesu – ‘Ak, mans Dievs.’ Es biju to ielikusi mammas somiņā, un mana mamma teica – ‘Nē, mums ir tas jāatdod. Mums jāatdod zīmulis.’ Bet es teicu – ‘Nē. Viņš mani trīskārt izaicināja. Man ir jāpatur šis zīmulis.’ Tā nu man tas ir aizvien.”

ASV pirmais pāris ciemojas pie prinča Viljama un viņa ģimenes Kensingtonas pilī

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu savos apartamentos Kensingtonas pilī ciemos uzaicinājis ASV prezidentu Baraku Obamu un viņa kundzi Mišelu. ...

gallery icon
9

“Es atvainojos, Viljam! Es atvainojos, Keita!” – Kamila Kaveljo pabeigusi savu stāstu par nedarbu ar atvainošanos hercogu pārim.

Šī atvainošanās sasniegusi Viljamu un Ketrīnu… vai arī kādu no darbiniekiem, kas atbild par saturu Kensingtonas pils “Twitter” kontā. Pie šīs video intervijas ar atzīšanos “zādzībā” Kembridžas hercogi komentāros pievienojuši izbrīnā pārsteigtu acu pāri.

Fani, protams, ir sajūsmā par Kembridžu pāra humora pilno reakciju.