foto: Mārtiņš Ziders
Juris Kulakovs jau pusotru gadu nelieto alkoholu
"Vai nu dzeru, vai ne, vienalga izskatos sūdīgi!" smej komponists.
Slavenības
2019. gada 15. novembris, 07:34

Juris Kulakovs jau pusotru gadu nelieto alkoholu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķis un komponists Juris Kulakovs jau pusotru gadu nelieto alkoholiskus dzērienus, taču ir novērojis: "Vai nu dzeru, vai ne, vienalga izskatos sūdīgi!"

„Pašlaik turos, jau pusotru gadu neesmu lietojis alkoholu. Kaut gan, redzot sevi Andra Gaujas filmā, man ienāca prātā tāda doma – vai nu dzeru, vai ne, vienalga izskatos sūdīgi. Vēl jau arī tā runas maniere man ir tāda, ka nevar saprast – esmu skaidrā vai sadzēries. Bet jau studiju laikā sakarā ar manu franču akcentu pasniedzēja augstskolā bija aizdomu pilna, vai tikai es nelietoju narkotikas,” atzīst Kulakovs, ko žurnāls "Kas Jauns" sastapis Gaujas filmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrādē.

Filmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrāde

2019. gada 9. oktobrī "Kino Citadele" notika režisora Andra Gaujas spēlfilmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrāde.

gallery icon
110

„Ja es atkal „norautos”, tas varētu slikti beigties gan man pašam – veselības dēļ, gan bēdīgi attiecību sakarā – es atkal varētu tikt izmests. Nekādu ultimātu Laura (draudzene Laura Karnīte) man nav izteikusi, jo saprot, ka „stingrais nē” uz mani nedarbosies. Un tā tiešām ir, jo esmu pārāk neatkarīga persona. Vienīgais, kas mani var noturēt, ir paša gribasspēks,” sapratis komponists.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!