Mūzika
2019. gada 11. novembris, 15:39

Noklausies - dinamiskais repa duets “Sirds Swaggers” nāk klajā ar vasarīgu hitu tumšajām rudens dienām

Jauns.lv

Jaunu dziesmu izdevis dinamiskais repa duets “Sirds Swaggers” - vasarīgais hits tumšajām rudens dienām “Tikai labi vaibi” ir otrais singls no 2020. gadā gaidāmā albuma.

Vēl tikai nesen “Sirds Swaggers” parādījās Latvijas hiphopa mūzikas kartē, izdodot savu pirmo singlu “Augšup”. Tagad abi reperi izdevušu jaunu dziesmu, atgādinot klausītājiem par sevi un siltajām dienām.

Dziesma ir tapusi vasarā, tāpat kā dziesmas klips. Ar patīkamiem flautas akcentiem to muzikāli iekrāsojusi flautiste Alise Golovacka jeb Aly G.

“Alise mums vienmēr likusies talantīga mūziķe, ar kuru mēs vienmēr esam bijuši uz viena viļņa. Tā šķita lieliska ideja - iesaistīt viņu dziesmas ierakstā. Ar rezultātu esam apmierināti. Bez Aly G dziesma nebūtu pilnīga, tai pietrūktu tas īstais vaibs,” stāsta reperi.

“Skaņdarba nosaukums “Tikai labi vaibi” ir latviskojums labi zināmai frāzei “good vibes only”. Ar šo darbu mēs vēlējāmies iemūžināt labo atmosfēru, kas rodas, savācoties ar saviem draugiem nedēļas nogalē, cepjot gaļu, dejojot, sportojot un visādi citādi labi atpūšoties. Būt ar draugiem, kas jūt līdzīgi, ir viena no labākajām sajūtām, kādu iespējams piedzīvot, un mēs šo sajūtu vēlamies kultivēt tālāk! Viena mīlestība!" saka Idus Abra, viens no projekta dalībniekiem.

"Tas ir manifests. Labu domu, sajūtu, prieka un laimes manifests. Tikai labi vaibi, tikai labu vajg’. Tad jau redzēsim, kā jutīsimies nākotnē, ja bieži dziedāsim šai dziesmai līdzi,” par jauno dziesmu stāsta Ipstens Kūns - otrs no dueta “Sirds Swaggers”.

Videoklipa autors ir Artūrs Valdmanis, ar kuru duets sastrādājās arī pie pirmā singla “Augšup”.

Tēmas