foto: Gary Mitchell / SOPA Images/Sipa/ Vida Press
Andželina Džolija pozē kaila zem plīvura un sniedz savu atklātāko interviju
Andželina Džolija.
Slavenības
2019. gada 6. novembris, 17:11

Andželina Džolija pozē kaila zem plīvura un sniedz savu atklātāko interviju

Jauns.lv

Aktrise Andželina Džolija (44) žurnālam “Harper’s Bazaar” sniegusi ļoti vaļsirdīgu interviju. Viņa runājusi par vēža bažu radītām “redzamām un neredzamām” rētām, kā arī par šķiršanos no trešā vīra aktiera Breda Pita.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunās filmas “Melnā feja Malefisenta: Tumsas valdniece” (“The Malificent: Mistress of Evil”) zvaigzne Andželina Džolija žurnāla “Harper’s Bazaar” decembra/janvāra numura vāka fotogrāfijai pozējusi pavisam bez drēbēm - viņas augumu sedz vien caurspīdīgs plīvurs. Šī nav sagadīšanās, ka aktrise izvēlējusies atkailināt augumu, paslēpjot to vien zem liega plīvura.

Šī fotogrāfija sasaucas ar intervijas saturu, kurā aktrise ir tik atklāta kā vēl nekad. Viņa intervijā “atkailina dvēseli”, ļauj ieskatīties savas dzīves drūmākajos notikumos, tikpat kā neko neslēpjot.

Andželina Džolija runā par “redzamajām un neredzamajām rētām”, par to, kā tikusi “sāpināta”, intervijas laikā nepiemin sava trešā šķirtā vīra Breda Pita vārdu, bet dēvē viņu tikai kā savu “bērnu tēvu”, un izsaka pārmetumu, ka viņa uzstādījumi bērnu aizbildnības jautājumā liedz viņai ceļot tik daudz, kā gribētos.

“Mans ķermenis pēdējās dekādes laikā piedzīvojis ārkārtīgi daudz, it īpaši pēdējo četru gadu laikā. Man ir kā redzamas, tā neredzamas rētas, kas to atspoguļo,” apliecina Džolija, kura 2013. gadā veica abpusēju mastektomijas operāciju un krūšu rekonstrukciju. Aktrisei konstatēja BRCA gēna mutāciju, kas palielina vēža risku. Džolijas mamma Maršelina Bertrāna savulaik zaudēja cīņā ar vēzi, tāpēc Andželina ļoti uzmana savu veselību. Iespējamās diagnozes iebiedēta Džolija vēlāk izoperēja arī olnīcas un olvadus. Kā aktrise vēlāk izteicās: viņa nevēlas riskēt ar dzīvību, jo grib redzēt, kā izaug viņas bērni.

Andželina Džolija pirmo reizi pēc operācijas atrāda dekoltē

gallery icon
14

“Ar neredzamajām rētām ir grūtāk cīnīties. Dzīve sagādā daudz neparedzētu pagriezienu. Dažkārt tev sāp un tu redzi, kā sāp taviem mīļajiem. Tu nespēj būt tik brīva un atvērta, kā tavs gars to vēlētos. Tas nav nekas jauns vai vecs, bet es jūtu, kā asinis atkal atgriežas manās dzīslās.”

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

Atbildot uz jautājumu, vai aktrise atkal jūtas kā viņa pati, Džolija norāda: “To mūsu daļu, kas ir brīva, nepieradināta, atvērta un zinātkāra, dzīve reizēm aizver. To var izdarīt sāpes vai zaudējums”. Taču Džolija apliecina, ka viņas seši bērni – Medokss, Zahara, Pakss, Šilo, Vivjena un Nokss – “zina manu patieso būtību, un viņi ir ļoti palīdzējuši to atrast no jauna un pieņemt. Viņi ir daudz ko pieredzējuši. Es mācos no viņu stipruma. Kā vecāki, mēs bērniem mācām pieņemt to, kādi viņi ir, pieņemt to, kam viņi sirds dziļumos tic kā patiesībai. To pašu viņi vēlas, lai darītu arī mēs paši.”

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Runājot par darbošanos labdarībā un pasaules apceļošanu, Džolija nav atturējusies, nenopēlusi bijušo vīru. Aizbildnības vienošanās atturot viņu no tā, lai aktrise varētu apceļot pasauli tik daudz, cik to patiesībā vēlas.

Andželina Džolija kā labas gribas sūtne piekto reizi viesojas Irākā

gallery icon
7

“Es vēlētos dzīvot ārzemēs, un tā darīšu, tiklīdz mani bērni būs sasnieguši 18 gadu vecumu,” noradījusi Džolija. “Tagad man par pamata dzīvesvietu jāizvēlas vieta, kur viņu tēvs grib dzīvot”, kas lielākoties ir Losandželosa.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Džolija, aktieru Džona Voita un Maršelinas Bertrānas meita, intervijā pastāstījusi arī par saviem pusaudzes gadiem – skolā viņa nav bijusi viena no populārajiem bērniem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kā Andželina Džolija izskatījās pamatskolas izlaidumā?

gallery icon
3

“Skolā es nebiju tā populārākā, es biju panks,” apliecina Džolija. “Man patika āda, PVC un tīkliņzeķubikses. Tie bija trīs mani iecienītākie materiāli, kad biju jau divdesmitgadniece.  Atceros pirmo reizi, kad biju uzvilkusi no PVC darinātas garās bikses. Es gaidīju savu rindu kino provēs, sēdēju saulē Losandželosā. Kad pienāca mana kārta, bikses bija sakusušas kopā. Es nesaņēmu lomu. Bet man ārkārtīgi patika šīs bikses. Es izvēlējos līdzīgas, kad precējos ar Džoniju [Lī Milleru] 1996. gadā.”

16 gadus vecās Andželinas Džolijas fotosesija

gallery icon
58

Karaliene Elizabete II piešķir Andželinai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu

2014. gada oktobrī karaliene Elizabete II piešķīrusi Andželinai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu.

gallery icon
5