foto: George Rogers/SIPA/SCANPIX
Hercogiene Megana atklājusi savu lielāko vēlēšanos
Cilvēku mīlestība Meganai neesot svarīga.
Slavenības
2019. gada 1. novembris, 15:32

Hercogiene Megana atklājusi savu lielāko vēlēšanos

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana Mārkla pēdējo nedēļu laikā visai brīvi izteikusies par savām sajūtām, atzīstot, ka ir grūti izturēt "karalisko prožektoru gaismu". Intervijā, kuru Megana sniedza dokumentālajā filmā par Saseksas hercogiem, izvērtusies saruna par to, kā pret pāri attiecas prese un fani.

Megana norādījusi, ka viņai nav nekas pret to, ka cilvēki viņu nemīl. Vairāk viņai rūp tas, lai cilvēki ieklausās tajā, kas viņai sakāms.

Hercogiene Megana un princis Harijs Austrālijā: vizītes 5. diena

gallery icon
50

"The Telegraph" žurnāliste Brijone Gordone, kura pazīst Meganu vēl kopš viņa apprecējās ar princi Hariju apgalvo, ka hercogienei šķiet ļoti svarīgi izmantot savu pozīciju un balsi, lai palīdzētu pēc iespējas vairāk cilvēkiem.

Žurnāliste rakstījusi: "Ja es kaut ko esmu uzzinājusi par Meganu laikā, kad viņu pazinu, tad viņa dzīvo risinājumā, nevis problēmā. Viņa man teica, ka nevēlas, lai cilvēki viņu mīl. Viņa tikai vēlas, lai viņa tiem ir sadzirdama." 

Pat pirms pievienošanās karaliskajai ģimenei, Megana vairākkārt aizstāvējusi meiteņu iespējas uz izglītību un vienlīdzību.

Hercogiene Megana un princis Harijs vizītē Dienvidāfrikā

gallery icon
79

Viņa izmanto savu jauno platformu, lai pievērstu uzmanību šīm problēmām. Arī organizācijā "Viena jaunā pasaule", kas saved kopā jaunus cilvēkus no visas pasaules, lai censtos kopīgi risināt dažādas problēmas.

Megana apmeklēja organizācijas sammita atklāšanas ceremoniju un sēdēja blakus Nobela miera prēmijas saņēmējam, profesoram Muhamadam Junusam.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Āfrikas ceļojuma laikā Megana uzstājās ar vairākām runām par labdarības pasākumiem, kuros viņa piedalījās un cilvēkiem, kurus tur satika.