foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: saimnieks mājas apakšstāvā nepārtraukti dzird soļus un piedzīvo spocīgus notikumus
Saimnieks apgalvo, ka apakšstāvā nepārtraukti dzird soļus.
Trakā pasaule
2019. gada 29. oktobris, 12:23

VIDEO: saimnieks mājas apakšstāvā nepārtraukti dzird soļus un piedzīvo spocīgus notikumus

Jauns.lv

Vīrietis sociālajā tīklā "Reddit" dalījies ar video, kuru nofilmējis savā mājā. Viņš cilvēkiem lūdz palīdzību, lai noskaidrotu, kas ir šīs neizskaidrojamās skaņas, ar kurām viņš saskārās. Mājas īpašnieks apgalvo, ka tā neesot pirmā reize, kad viņš saskaras ar dīvainām skaņām un uzskata, ka tur spokojas.

Vīrietis ar savu telefonu mēģinājis notvert skaņu. Video autors apgalvo, ka mājās bijis viens un pēc tam, kad dzirdējis soļus, viņš paņēmis telefonu un kāpis lejā pa trepēm, lai nofilmētu, kas rada šīs skaņas.

Kādā brīdī mājas saimnieks jautā - "Hello?", vēlāk viņš jautā arī - "Vai šeit kāds ir?"

foto: Ekrānuzņēmums
Saimnieks apgalvo, ka apakšstāvā nepārtraukti dzird soļus.

Vīrietis apgalvo, ka pēc uzdotā jautājuma viņš saņēmis atbildi, kas bijusi daudz zemāka un dobjāka. Tas viss fiksēts arī video.

Soctīklu lietotāji skaidro, ka pie vainas varētu būt trepes, jo aukstajos vakaros koka dēļi saraujas, radot savādas skaņas. Video dzirdamā atbilde varētu būt dēļu čīkstoņa, kas izklausās pēc balss.

Kāds cits video skatītājs apgalvo, ka ap 1:40 dzirdējis kaut ko līdzīgu čukstēšanai. Vērīgie klausītāji norādījuši, ka tā izklausījies pēc sievietes balss, kas saka "Te ir" ("There is").

Video autors skaidro, ka šajā mājas daļā nepārtraukti dzirdot soļus. Viņš uzskata, ka garam patīkot uzturēties tieši šajā vietā, jo arī iepriekš viņš nofilmējis video, kurā tiek atdarināta vīrieša balss.

Pirms kāda laika viņš skatījies TV un dzirdējis klikšķus, kā arī papīru čirkstoņu, bet, kad apturējis TV, lai ieklausītos kārtīgāk, arī skaņa apstājusies.

Arī toreiz viņš filmējis mājā notiekošo un uz savu jautājumu saņēmis atbildi - "Jā".