Slavenības
2019. gada 20. oktobris, 07:11

Arī hercogienei Meganai nav sveši kompleksi par pēcdzemdību figūru

Jauns.lv

Pat šķietami tik pašpārliecinātajai Saseksas hercogienei Meganai laiku pa laikam nepieciešams dzirdēt uzmundrinošus vārdus, jo paškritika ņem virsroku. Lai gan Megana ar lepnumu izrādīja, kāds ir dabisks jaunās māmiņas ķermenis pāris dienu pēc dzemdībām, tagad atklājies, ka arī viņai ir kompleksi par savu pēcdzemdību figūru - tāpat kā lielākajai daļai jauno mammu.

Īsi pēc atgriešanās no oficiālās vizītes Dienvidāfrikā princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu apmeklēja “WellChild Awards” ceremoniju Londonā. Sarunu ar hercogu pāri atceras 10 gadus vecās Emmas mamma Īva.

Hercogiene Megana iziet sabiedrībā „saderināšanās kleitā” un ar stilīgu somiņu

gallery icon
14

Intervijā žurnālam “Hello!” māmiņa Īva pastāstījusi: “Viņi abi bija ļoti jauki. Mēs apsēdāmies, un es Meganai teicu – ‘Ak, jūs izskatāties tik burvīgi, un jums taču tikko ir piedzimis bērniņš.’ Harijs uz viņu paskatījās un teica – ‘Redzi, es taču teicu!’ Viņš to pateica tikai tā, kā viņš to spēj… viņi atstāja ļoti vienkāršu un sirsnīgu iespaidu.”

Hercogienes Meganas tērpi Dienvidāfrikas vizītes dienās

gallery icon
33

Mammas Īvas kompliments un prinča Harija teiktais tikai apliecina, ka arī Meganai nav sveši kompleksi par savu figūru pēc dzemdībām. Acīmredzot arī viņa pielīdzina savu augumu, kāds tas ir piecus mēnešus pēc dzemdībām, ar to, kāds bija pirms grūtniecības. Pasākumu Megana apmeklēja zīmola “Parosh” tumši zaļā kleitā, kas viņai bija mugurā, kad 2017. gada nogalē princis Harijs paziņoja par saderināšanos, un abi pozēja preses fotogrāfiem Kensingtonas pils dārzā. Arī zīmola “Sentaler” smilšu krāsas kamieļvilnas mētelis Meganai mugurā redzēts jau agrāk.

Hercogiene Megana un princis Harijs vizītē Dienvidāfrikā

gallery icon
79

“WellChild Awards” apmeklējums sakrīt ar gadadienu, kad pāris oficiāli paziņoja, ka gaida savu pirmo kopīgo bērnu. Atgādināsim, ka Harijs un Megana par to radiem un draugiem pavēstīja princeses Eiženijas kāzās un jau dažas dienas vēlāk izskanēja oficiāls paziņojums no pils.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Megana (38) un Harijs (35) par vecākiem dēlam kļuva šāgada 6. maijā. Ārčijs nesen kā pavadījis mammu un tēti viņu ārvalstu vizītē uz Dienvidāfriku.

Hercogiene Megana ar dēlu un auklīti Keiptaunas lidostā

gallery icon
5

Jaunais tēvs kļuva ļoti emocionāls, kad pieminēja 2018. gadā apmeklēto “WellChild Awards” pasākumu. “Pērn, kad mēs ar sievu to apmeklējām, mēs zinājām, ka mums būs bērns, bet neviens cits par to vēl nezināja,” viņš norāda. Harijs atceras, ka abi ar sievu domājuši, kā tas būs, kad viņi paši būs vecāki. Abi arī prātojuši, cik lielas rūpes un uzmanība nepieciešama bērniem, ja viņus piemeklē veselības problēmas jau piedzimstot vai vēlāk dzīves laikā. Princis atzinis, ka tagad, diskutējot ar vecākiem, šīs sarunas viņu aizkustinot tādā mērā, kā nav spējis iedomāties, līdz pats nebija kļuvis par tēvu.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12