foto: ddp images/Steffens/ Vida Press
Supermodele Miranda Kera kļuvusi par daudzbērnu māmiņu
Modele Miranda Kera sagaidījusi pasaulē trešo dēlu.
Slavenības
2019. gada 17. oktobris, 09:41

Supermodele Miranda Kera kļuvusi par daudzbērnu māmiņu

Jauns.lv

Miranda Kera oficiāli kļuvusi par daudzbērnu mammu. 36 gadus vecā modele laidusi pasaulē trešo bērnu – dēlu Mailzu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modele Miranda Kera kļuvusi par trīs dēlu mammu. To, ka viņa pasaulē sagaidījusi trešo atvasi, izklaides programmai “Entertainment Tonight” paziņojis Keras pārstāvis. Miranda un viņas vīrs, 29 gadus vecais sociālā tīkla “Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels jau ir vecāki gadu vecam dēlam Hārtam. Mirandai ir arī astoņus gadus vecs dēls Flinns, kurš pasaulē nācis viņas pirmajā laulībā ar aktieri Orlando Blūmu.

Miranda Kera un Evans Špīgels jaunākajam bērnam devuši vārdu Mailzs.

“Mēs esam neizsakāmi priecīgi par Mailza ierašanos un ļoti novērtējam visus jaukos vārdus un vēlējumus šajā tik īpašajā laikā,” modeles vārdā norādījis viņas pārstāvis. “Mēs nevarētu būt vēl saviļņotāki, sagaidot mūsu burvīgo dēlu mūsu ģimenē.”

Miranda Kera un Evans Špīgels kāzu dienā

Austrāliešu modele Miranda Kera kāzu dienai ar „Snapchat” dibinātāju miljardieri Evanu Špīgelu izvelējusies modes nama „Dior” darinātu līgavas kleitu.

gallery icon
3

Bijusī “Victoria’s Secret’ modele par grūtniecību publiski paziņoja šā gada martā. Visu turpmāko gaidību laiku viņa dokumentējusi fotogrāfijās savu augošo vēderiņu un ar šiem attēliem dalījusies “Instagram” kontā.

Kera un Špīgels apprecējās 2017. gada 27. maijā. Svinības bijušas nelielas, taču greznas, un notikušas jaunā pāra mājās Losandželosā. Austrāliešu modele ar „Snapchat” dibinātāju iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka satikties 2015. gadā, bet par saderināšanos paziņoja 2016. gada jūlijā.

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka ...

gallery icon
34

Miranda Kera un Evans Špīgels tagad pieskaitāmi vienām no turīgākajām Holivudas ģimenēm. Finanšu žurnāls „Forbes” Špīgela kapitālu novērtējis 1.88 miljardu eiro apmērā, bet bijusī „Victoria’s Secret” apakšveļas modele Kera ir viena no labāk apmaksātajām modelēm pasaulē.

Miranda Kera un Evans Špīgels nopērk māju

Austrāliešu modele Miranda Kera un viņas mīļotais vīrietis attēlu kopīgošanas tīkla „Snapchat” vadītājs Evans Špīgels par 12 miljoniem dolāru nopirkuši ...

gallery icon
21

Miranda saglabājusi labas attiecības ar bijušo vīru. Abi draudzīgi dala aizbildnības tiesības pār abu dēlu Flinnu. 2017. gadā Blūms sociālajos tīklos sveica savu bijušo sievu dzimšanas dienā, slavējot, ka viņa ir “brīnišķīga māte un draugs”. Mirandai ir labas attiecības arī ar eksvīra līgavu dziedātāju Keitiju Periju. Popzvaigzne vasarā apmeklēja Mirandas Keras skaistumkopšanas līnijas “Kora Organics” jaunā produkta prezentācijas pasākumu un labprāt pozēja fotogrāfijām ar sava drauga bijušo sievu.

Orlando Blūms un Miranda Kerra

gallery icon
23
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās